Diverse vloeren

(50)

Ben je op zoek naar een vloerglijder voor je meubelen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Wij hebben vloerglijders voor alle soorten meubelen én voor diverse vloeren. Niet alleen het type meubel, maar ook het type oppervlak in je woning (of tuin) kan namelijk het verschil maken in de keuze voor een vloerglijder. Maar welke vloerglijder is nu geschikt voor jouw situatie? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste vloerbescherming met een uitleg van onze beschermers en de diverse vloeren.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
30
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!

Waarom is een goede vloerbescherming belangrijk?

Een kras, deuk, streep of andere beschadiging op je nieuwe vloer zit in een klein hoekje. Je hebt al snel een flinke streep op je parket als je de eetkamerstoel naar achteren schuift. En een keer flink op de bank neerploffen, kan ook een kras of streep op de vloer eronder veroorzaken. Een streep of kras wegpoetsen kan een flink werkje zijn en wil niet altijd lukken. Voorkomen is daarom beter dan genezen. De juiste vloerglijder helpt je hierbij!

Vloerglijders beschermen niet alleen je vloer, maar ook het meubel zelf. Daarnaast zorgen vloerglijders voor geluidsdemping. Krassen en piepen zijn niet langer aan de orde. En daar zullen de onderburen ook erg blij mee zijn!

Welke vloerglijder is geschikt voor mijn vloer? 

Vloerglijders.nl heeft een groot assortiment vloerbeschermers voor je paraat. Het vinden van de juiste vloerglijder begint bij je vloer.

Welke vloerglijder voor vlakke vloeren?

Vlakke vloeren zijn het beste te beschermen met viltglijders. Vloeren in woningen zijn meestal vlak van aard. Heb jij een vlakke vloer? Denk aan een houten vloer, parket, laminaat, vinyl, rubber, zeil of een gietvloer. Andere vlakke vloeren zijn: linoleum, marmoleum, kurk, coatingvloer, gepolijst of gezoet natuursteen, vlakke tegel, pvc, plavuizen of leisteen. Dan raden wij een viltglijder aan. Wij hebben viltglijders voor houten poten, vierkante buisframes, ronde buisframes, ronde stalen poten en vierkante stalen poten. Wolvilt kun je gebruiken voor zware meubelen als kasten, tafels en bedden.

Welke vloerglijder voor ruwe vloeren?

Het beschermen van ruwe vloeren doet u het beste met een rubberen of nylon glijder. Niet alleen het binnenoppervlak, maar ook het buitenoppervlak kun je beschermen tegen beschadigingen van meubelen. Een kras met je tuinstoel op je terras is immers zo gemaakt. Heb jij een ruw binnen- of buitenoppervlak van beton, siergrind, ruwe natuursteen (kwartsiet), klinkers of een ander ruwe materiaal? Dan raden wij een glijder van nylon of rubber aan. Denk bijvoorbeeld aan een rubberen stoelpootdop of rubberen bureaustoelwiel.

Welke vloerglijder voor zachte vloeren?

Als je een zachte vloer wilt beschermen, is het goed om een vloerglijder van staal of teflon aan te schaffen. Bij Vloerglijder.nl hebben we ook vloerglijders voor zachte vloeren, zoals vloerbedekking en tapijt. Ook hier kunnen meubelen strepen op achterlaten. Voor een zachte vloer raden wij een vloerglijder van teflon of staal aan. Denk bijvoorbeeld aan een teflonglijder voor buisframes of een metalen glijder onder een houten poot op tapijtvloeren.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Vloerbeschermers van Vloerglijders.nl 

Een enorm breed assortiment vloerglijders voor diverse vloeren vind je op Vloerglijders.nl. Wij staan je bij met raad en daad en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Om het je nog makkelijker te maken hebben we ook een stappenplan ontwikkeld voor het kiezen van de juiste vloerglijder. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor een advies op maat. Wij helpen je graag!