Ons team

Ben je op zoek naar de perfecte bescherming voor jouw vloer? Bij Vloerglijders.nl staat een gedreven en deskundig team voor je klaar om je te helpen met elke vraag over vloerbescherming. Wij delen jouw passie voor een krasvrije vloer en streven ernaar om voor elke situatie de juiste oplossing te bieden. Onze specialisten zijn niet alleen experts in vloerglijders; ze zijn ook fervente liefhebbers van alles wat met vloerzorg te maken heeft. Ontmoet ons persoonlijk in onze ruime showroom of neem contact op voor topadvies op afstand. Waar je ook naar op zoek bent, ons team zet zich vol enthousiasme in om jou te assisteren.

Altijd een persoonlijk advies

Heb je vragen over welke vloerglijder het beste past bij jouw stoeltype of vloer? Onze toegewijde teamleden zijn ware specialisten in hun vakgebied en helpen je met plezier de ideale keuze te maken. Onze medewerkers hebben een diepgaande kennis van vloerglijders en zijn uitstekend in staat om advies op maat te bieden.

Maak kennis met onze kantoorhond Sjaak

Elk succesvol team heeft een mascotte nodig, dus ook het team van Vloerglijders.nl! Maak kennis met Sjaak, onze lieve labrador, die het hart en de ziel is van ons kantoor. Met zijn altijd kwispelende staart en vriendelijke ogen biedt Sjaak extra gezelligheid. Sjaak speelt een belangrijke rol in ons team door bezoekers te begroeten en een ontspannen sfeer te creëren. Zijn aanwezigheid helpt ons allemaal om stress te verlichten en zorgt ervoor dat onze werkplek aanvoelt als thuis.

onze kantoorhond Sjaak

Onze lieve kantoorhond Sjaak, thuis bij collega Ellen.

Meer weten over Vloerglijders.nl?

Ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat ons drijft bij Vloerglijders.nl? Op onze ‘Over ons’ pagina delen we meer over onze passie voor vloerbescherming en het verhaal achter ons bedrijf. Je leest er over onze missie, onze aanpak en hoe we samenwerken om jou de beste producten en service te bieden.

Sluit je aan bij ons team!

Ben je enthousiast, deskundig en klaar voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving? Wil je onderdeel worden van ons gezellige en professionele team? Solliciteer dan bij Vloerglijders.nl! We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega's die samen met ons willen werken aan de beste oplossingen voor vloerbescherming. Of je nu een passie hebt voor klantenservice, een expert bent in verkoop of een technisch specialist in vloerglijders, wij hebben mogelijkheden voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie.

We heten je van harte welkom in onze showroom

Ons magazijn en showroom strekken zich uit over maar liefst 500 m², vol met diverse soorten vloerglijders die passen bij elke vloer en stoeltype. En het beste? Je bent altijd op afspraak welkom voor een persoonlijk advies. Bij elk bezoek wordt je warm onthaald door ons team en onze enthousiaste kantoorhond, Sjaak. Zij zorgen samen voor een vriendelijke en ontspannen sfeer vanaf het moment dat je binnenstapt. Kom langs en ervaar onze persoonlijke service die Vloerglijders.nl zo uniek maakt.

    Klantenservice
    Stuur een mail