Stalen poten vierkant

(28)

Als je op zoek bent naar doppen voor stalen vierkante poten, ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Wij hebben vierkante viltdoppen, stelvoetjes en teflon- en nylon meubeldoppen. Met deze glijders voor stalen poten (vierkant) bescherm je je vloer en meubels tegen geluid tijdens schuiven, krassen en andere schade.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
10
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Stoelpootdoppen voor vierkante poten

Bij Vloerglijders.nl vind je alle stoelpootdoppen voor stalen poten (vierkant). Bij ons staat hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit voorop. Daarom koop je bij ons glijders voor stalen poten van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Of je nu op zoek bent naar doppen voor stalen rechte stoelpoten of schuine stoelpoten, bij Vloerglijders.nl vind je een divers aanbod glijders voor stalen poten (vierkant). Onze stoelpootdoppen zijn leverbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen.

We hebben ook handige vierkante meubelschotels om de druk op de vloer flink te verlagen. Deze meubelschotels kunnen veelzijdig worden toegepast op vrijwel iedere vloer.

Glijders voor stalen poten (vierkant) voor een gladde vloer

Heb jij thuis of op kantoor een gladde vloer, zoals een laminaat vloer, plavuizen vloer of houten vloer? Kies dan voor glijders voor stalen poten (vierkant) met een onderkant van vilt. Het vilt zorgt er namelijk voor dat de stoelen gemakkelijk glijden en makkelijk aan te schuiven zijn, zonder dat er een vervelend geluid ontstaat.

Heb jij een stoel met rechte stalen poten? Ga dan voor de stoelpootdop inbuis vierkant vilt. Deze glijders voor stalen vierkante poten zijn speciaal ontworpen voor stoelen en tafels met een vierkante rechtopstaande poot. De dikke viltlaag zorgt voor een goede bescherming van je vloer. Deze viltdop is geschikt voor gladde vloeren.

Voor vierkante poten die schuin staan, kun je kiezen voor een stelvoet met vilt. Deze glijders voor stalen poten (vierkant) is uiterst geschikt voor stoelen met vierkante poten waarbij de poot schuin staat. Daarnaast is hij ook ideaal te gebruiken op ongelijke vloeren met hoogteverschil.

Glijders voor stalen poten (vierkant) voor een ruwe of zachte vloer

Wil jij je ruwe vloer, van bijvoorbeeld beton, natuursteen of straatklinker, of juist jouw tapijten vloer beschermen? Ga dan voor rubberen doppen voor stalen poten (vierkant). Door de rubberen onderkant wordt je vloer beschermd tegen krassen.

Kies bijvoorbeeld voor de stoelpootdoppen inbuis vierkant. Deze doppen voor stalen poten (vierkant) zijn perfect te gebruiken voor meubels met rechte vierkante poten.

Ben je op zoek naar een glijder voor vierkante stalen poten die schuin staan? Ga dan voor kantelbare stelvoet kunststof. Deze kantelbare stelvoet met kunststof glijvlak, is geschikt voor meubels waarbij de poot schuin staat en/of voor gebruik op ongelijke vloeren met hoogteverschil. Ideaal voor bijvoorbeeld tuinstoelen.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil je glijders voor stalen poten (vierkant) kopen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Onze glijders en doppen voor stalen poten (vierkant) bestel je gemakkelijk, snel en veilig online! Bestel ze vandaag nog en ontvang ze binnen 1-2 werkdagen in huis! Heb jij vragen over onze glijders of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Naast doppen en glijders voor stalen poten (vierkant), kun je bij ons terecht voor veel andere soorten vloerglijders. Bekijk bijvoorbeeld onze meubelpootjes, meubelwielen en plakvilt!