Bureaustoelwielen

(32)

Onze bureaustoelwielen hebben een zacht of hard loopvlak, waardoor ze voor alle ondergronden geschikt zijn. We hebben ze met verchroomde metalen kap en bureaustoel wielen met kunststof behuizing. De wielen worden gemonteerd met stift (10 of 11 mm), schroef (M8 of M10), plaat, ronde of vierkante dop voor in een holle stoelpoot.

Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
10

Ons assortiment bureaustoelwielen

Wij hebben een breed assortiment met veel verschillende soorten bureaustoelwielen. We hebben zachte bureaustoelwielen voor harde vloeren maar ook wielen met hard loopvlak voor zachte vloeren. Zo vind je altijd wielen die geschikt zijn voor jouw bureaustoel.

Het grootste verschil zit hem in de montage. Onze wielen worden gemaakt van kunststof, maar je kunt kiezen of je bureaustoelwielen met metalen verchroomde kap wilt, of dat je de gehele bureaustoel wielen van kunststof wilt hebben. Alle wielen hebben een zachte PUR-rubber band met streep- en krasvrij loopvlak. De bureaustoel wielen zijn leverbaar met stift, schroef of plaatbevestiging. Wat het verschil is, lees je hieronder bij "montage van bureaustoelwielen".

Voor welke ondergrond zijn de bureaustoelwielen geschikt?

Onze bureaustoelwielen zijn geschikt voor ieder soort vloer, zowel harde als zachte vloeren. De wielen hebben geen grote puntbelasting en trekken geen strepen in de vloer. De wielen rollen soepel en zijn goed te gebruiken op harde én kwetsbare vloeren. Omdat het loopvlak van de wielen gemaakt is van zacht rubber, zullen ze iedere vloer streep- en krasvrij houden. Of je nu wielen zoekt voor laminaat, parket of tapijt: met onze wielen onder jouw bureaustoel bescherm je iedere ondergrond. 

Hoe monteer je de bureaustoelwielen?

De montage van onze wielen is afhankelijk van de gekozen bevestiging. Sommige bureaustoelen hebben een uitsparing waarin je een stift met klemring kunt aanbrengen. Onder andere bureaustoelen gebruik je een schroef of plaatbevestiging. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een chromen bureaustoelwiel 50 mm met schroef, een vergelijkbaar wiel is bureaustoelwiel 50 mm met plaat. Welke bevestiging je ook kiest, alle bureaustoelwielen zijn eenvoudig te monteren. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je uren in de weer bent met de montage.

Kan ik mijn bureaustoel gebruiken op een PVC vloer?

Met onze zachte bureaustoelwielen kun je jouw bureaustoel zonder zorgen op je PVC vloer gebruiken. De angst dat het rubber van de wielen weekmakers bevat en zal reageren met de toplaag van de vloer is begrijpelijk. Onze bureaustoelwielen hebben echter een zachte PU-rubberen band die zeer geschikt is om te gebruiken op PVC vloeren. Deze PU-rubberen band is vrij van weekmakers en voldoet aan de nu geldige DIN 12529 norm. Wij adviseren onze wielen met zacht loopvlak wanneer je jouw bureaustoel op een PVC vloer wilt gebruiken.

Welke wielen kan ik het beste gebruiken op een laminaat vloer?

De beste bureaustoelwielen voor laminaat zijn wielen met een zacht loopvlak. Bij Vloerglijders.nl hebben we meubelwielen met zachte band die geschikt zijn voor laminaat. Wij adviseren hierbij vooral voor de wielen met een loopvlak van zacht PUR (Polyurethaan) materiaal te kiezen om schade aan de vloer te voorkomen. 

Zoek je wielen voor Montis Chaplin stoelen?

Wij leveren de originele wieltjes voor de Montis Chaplin & Charly stoelen, voor een vriendelijke prijs. Deze stoelen hebben holle poten van 16 mm met daarin een ronde dop. Vaak is de ronde dop nog in goede staat, je hoeft dan alleen het wiel met stift te vervangen. Wij hebben daarvoor zachte bureaustoelwielen van 50 mm met stift. Je hebt voor de Montis Chaplin stoelen stiften van 11 x 22 mm nodig.

Is de ronde dop in de stoelpoot ook aan vervanging toe? Dan kun je de zachte bureaustoelwielen 50 mm met ronde dop nemen, maak daar de keuze voor een ronde dop van 16 mm.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben jij op zoek naar wielen voor je bureaustoel? Dan zit je altijd goed bij Vloerglijders.nl! Of je nu op zoek bent naar bureaustoel wielen met verchroomde kap of kunststof kap, bureaustoelwielen met stift, schroef of plaatbevestiging; bij ons vind je de wielen waarnaar je op zoek bent. Je kunt bij ons altijd veilig online bestellen. De gemiddelde levertijd van onze bestellingen is 1 tot 2 werkdagen, dus je hebt jouw nieuwe wielen snel in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.