Bureaustoelwielen

(18)

Onze bureaustoelwielen hebben een zacht of hard loopvlak, waardoor ze voor alle ondergronden geschikt zijn. Je kunt bij ons terecht voor bureaustoelwielen met verchroomde behuizing en bureaustoelen met kunststof behuizing. De bureaustoelwielen worden gemonteerd met stiftbevestiging, schroefbevestiging of plaatbevestiging.

Lees meer

Categorieën

Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
10

Ons assortiment bureaustoelwielen

Wij hebben een breed assortiment aan bureaustoelwielen; zo vind je altijd de bureaustoelwielen die geschikt zijn voor jouw bureaustoel. Het grootste onderscheid in onze bureaustoelwielen zit in de montage en het materiaal. Onze bureaustoelwielen worden gemaakt van kunststof, maar je kunt kiezen of je bureaustoelwielen met metalen verchroomde kap wilt, of dat je de gehele bureaustoelwielen van kunststof wilt hebben. Al onze bureaustoelwielen hebben een zachte PUR-rubber band met streep- en krasvrij loopvlak. De bureaustoelwielen hebben een stiftbevestiging, schroefbevestiging of plaatbevestiging. Wat het verschil is, lees je hieronder bij ‘montage van bureaustoelwielen’.

Voor welke ondergrond zijn bureaustoelwielen geschikt?

Bureaustoelwielen zijn geschikt voor ieder soort vloer. Ze hebben geen grote puntbelasting. Hierdoor zullen ze geen strepen trekken in erg zachte vloeren. Maar de bureaustoelwielen rollen wel zeer soepel en zijn dus goed te gebruiken op harde én kwetsbare vloeren. Omdat het loopvlak van de bureaustoelwielen gemaakt is van zacht rubber, zullen ze iedere vloer streep- en krasvrij houden. Of je nu bureaustoelwielen zoekt voor laminaat, parket of tapijt: onze bureaustoelwielen beschermen elke vloer. 

Hoe monteer je de bureaustoelwielen?

De montage van de bureaustoelwielen verschilt per bureaustoelwiel. Sommige bureaustoelen hebben een stiftbevestiging, anderen een schroefbevestiging of plaatbevestiging. Zo heeft de verchroomde bureaustoelwiel 50 mm een schroefbevestiging en de bureaustoelwiel 50 mm een plaatbevestiging 38x38. Welk bureaustoelwiel je ook kiest, alle bevestigingssystemen zijn makkelijk te monteren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je uren in de weer bent met het monteren van de bureaustoelwielen. Het monteren van bureaustoelwielen is zo gebeurd!

Kan een bureaustoel op een pvc vloer?

Het is zeker mogelijk om met behulp van de juiste bescherming je bureaustoel op een pvc vloer te plaatsen. Wij hebben bureaustoelwielen die tevens speciaal gemaakt zijn voor bureaustoelen voor op harde vloeren. Waaronder dus een pvc vloer. Hiermee is het mogelijk om jouw bureaustoel op een pvc vloer te plaatsen.

Welke wielen zijn het beste voor een bureaustoel op een laminaat vloer?

De beste wielen die je voor een bureaustoel op laminaat kunt gebruiken, zijn zachte meubelwielen. Bij Vloerglijders.nl hebben wij meubelwielen die speciaal ontwikkeld zijn voor harde vloeren zoals laminaat. Wij adviseren hierbij vooral voor de wielen met een loopvlak van zacht PUR (Polyurethaan) materiaal te kiezen om schade aan de wielen en vloer te voorkomen. 

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben jij op zoek naar bureaustoelwielen? Dan zit je altijd goed bij Vloerglijders.nl! Of je nu op zoek bent naar bureaustoelwielen met verchroomde kap of kunststof kap, bureaustoelwielen met stiftbevestiging, schroefbevestiging of plaatbevestiging; bij ons vind je de bureaustoelwielen waarnaar je op zoek bent. Je kunt bij ons altijd veilig online bestellen. De gemiddelde levertijd van onze bestellingen is 1 tot 2 werkdagen, dus je hebt jouw nieuwe bureaustoelwielen snel in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!