Rechthoekige poten

(21)

Heb jij een meubel met rechthoekige poten? En ben je op zoek naar een vloerglijder die dit meubel en je vloer kunnen beschermen? Wij hebben een groot aanbod glijders voor rechthoekige poten in ons assortiment. En uiteraard enkel van de beste kwaliteit. Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk en snel je glijders voor rechthoekige poten.

Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Waarom een glijder?

Meubelen laten met gemak een flinke kras, streep of andere beschadiging achter op je mooie vloer. Als die kras of streep er eenmaal zit, dan poets je hem maar moeilijk weg. En je vloer professioneel laten opknappen kan een hoop tijd en geld kosten. Voorkomen is beter dan genezen, daar geloven wij in. Wij raden je daarom aan om een vloerglijder, zoals een meubelpootje, onder de poten van je meubel te plaatsen. Zo bescherm jij je vloer én je meubel op een simpele en betaalbare manier tegen lelijke beschadigingen.

Soorten glijders voor rechthoekige poten

Vloerglijders.nl heeft een ruim aantal glijders voor rechthoekige poten in het assortiment. Kijk voordat je een glijder bestelt, naar het type poot van het meubel en het type vloer waar het meubel op staat. Vlakke vloeren, denk aan hout, kurk, laminaat en meer, hebben meestal baat bij een glijder met vilt. Op deze vloer is ons ECO-click rechthoekig vilt een mooie glijder voor rechthoekige poten. Zachte vloeren, denk aan tapijt, hebben baat bij glijders met teflon of staal. Ruwe vloeren (beton, siergrind, straatstenen meer) echter, hebben meer baat bij een glijder met nylon of rubber. Zo zijn onze rechthoekige ombuis stoelpootdoppen van PE materiaal gemaakt en uitstekend voor tuinmeubilair.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij glijders voor rechthoekige poten kopen? Dan zit je goed bij Vloerglijders.nl. Wij hebben verschillende soorten glijders voor rechthoekige poten in ons assortiment, allemaal verkrijgbaar in een groot aantal maten. Zo hebben wij meestal een glijder met rechthoekige poten voor jouw meubel.

Bestel je je glijders voor rechthoekige poten bij ons, dan profiteer je van veel voordelen. Allereerst geniet je van een snelle service. Jouw pakketje ligt binnen 1-2 dagen bij je in de brievenbus. Ook kun je met een gerust hart je pakketje terugsturen als je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Retourneren kan binnen 14 dagen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste glijder? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder met de juiste keuze.