Scratch no More®

(20)

Bij Vloerglijders vind je het complete assortiment van Scratch No More®. Een kwalitatief zeer hoogwaardig product met uniek glijvlak van drooglooptapijt. Zandkorrels en andere vervuiling van de vloer kunnen geen krassen meer veroorzaken. Een mooie bijkomstigheid van de lange vezels is de geluidsdemping.

Lees meer
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5

Wanneer Scratch no More® kopen?

Het voordeel van het drooglooptapijt onder de Scratch no More® glijders is dat vuil niet onder het glijvlak, maar tussen de tapijtvezels kan komen. Zandkorrels en andere vervuiling van de vloer kunnen daarom geen krassen meer veroorzaken. Een mooie bijkomstigheid van de lange vezels is de geluidsdemping. Door het grote glijvlak zijn de glijders geschikt voor intensief gebruik en hoge belasting.

Ons assortiment Scratch no More® vloerbescherming

Vloerglijders verkoopt het volledige assortiment Scratch no More® producten. Zo vind je altijd wel een Scratch no More® stoeldop die bij jouw stoelen past.

Scratch no More® producten kun je gebruiken voor veel verschillende ondergronden als laminaat, vinyl, plavuizen, siergrind, tapijt etc. Naast doppen met een vast glijvlak, hebben we ook beschermdopjes met vervangbaar vilt (ECO-click). Onze stoeldoppen zijn verkrijgbaar voor zowel rechte als schuine stoelpoten.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders

Wil je stoelpootdoppen kopen voor ronde poten? Dan zit je goed bij Vloerglijders. Wij hebben een ruim assortiment stoeldoppen en je kunt bij ons veilig online bestellen. De levertijd van onze bestellingen is gemiddeld 1-2 werkdagen.

Heb je vragen over een van onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met op. Wij helpen je graag!

Bij Vloerglijders verkopen we niet alleen stoeldoppen voor ronde poten. We hebben nog vele andere soorten vloerglijders in ons assortiment. Zo kun je ook bij ons terecht voor stoeldoppen voor stalen vierkante poten en voor stoeldoppen voor houten stoelpoten.