Navulbare schijfjes

(15)

Het vilt van onze vervangbare glijders is eenvoudig te vervangen. Je kunt de glijder of dop gewoon laten zitten en vervangt enkel het vilt, teflon of polymeerschijfje. Door de grote keuze in glijvlakken is er voor iedere vlakke en gladde vloer een geschikt schijfje. Heb jij je meubelen al voorzien van vervangbare vloerglijders, maar wil je wel losse viltschijfjes achter de hand hebben? Bestel de navulbare schijfjes dan makkelijk en snel op Vloerglijders.nl.

Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5

Duurzame navulbare schijfjes

Heb jij je meubelen voorzien van ECO-click vloerglijders? Dan heb je uiteraard op ten duur ECO-click navulling nodig. Gelukkig kun je dit bij ons met één klik op de knop bestellen. Ook het monteren gaat makkelijk en snel. De stoeldop of buisframe slede kun je laten zitten, je plaatst enkel een nieuw viltschijfje aan de glijder. Het ECO-click rechthoekig vilt bijvoorbeeld, beschikt over een klik systeem. Je klikt het vilt eenvoudig af en aan het basisdeel. Het ECO-click slede vierkant vilt kent een simpele pin-bevestiging.

Soorten navulbare schijfjes

ECO-click navullingen zijn geschikt voor ECO-click vloerglijders op vlakke vloeren. Hier vallen onder meer houten vloeren, parket, vinyl, rubber, marmoleum en leisteen vloeren onder. De ECO-click navullingen zijn, net als de ECO-click glijders, beschikbaar in verschillende maten en modellen. Zo hebben wij navulbare ronde viltschijven, maar ook vierkante, rechthoekige en ovale viltschijven.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben jij op zoek naar de juiste ECO-click navulling voor je ECO-click vloerglijders? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Met een setje ECO-click navulling in huis kun je gemakkelijk en snel je viltschijfjes vervangen. Zo gaan je vloer én vloeren langer mee. Een duurzaam ECO-click systeem met ECO-navulling scheelt je tijd, geld en energie. Het vervangen van je viltjes is zo gepiept.

Bestel je bij Vloerglijders.nl, dan profiteer je van een hoop voordelen. Wij bieden je een snelle service; binnen 1-2 dagen ligt je pakketje in de brievenbus. Niet de juiste besteld? Dan kun je ze uiteraard binnen 14 dagen retourneren. Lukt het niet helemaal met de bestelling of heb je vragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0228 222 132 of een mailtje sturen naar [email protected]. Wij denken met je mee!