Stalen poten rond

(53)

Bij Vloerglijders vind je alle stoelpootdoppen voor ronde stoelpoten. Of je nu op zoek bent naar ronde stoelpootdoppen voor buiten of binnen, van pvc of van vilt, alles is mogelijk! Alle stoeldoppen zijn van hoogwaardige kwaliteit en speciaal geselecteerd op functionaliteit. Onze stoelpootdoppen zijn leverbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen.

Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
10

Waarom stoelpootdoppen kopen?

Stoelpootdoppen schuif of schroef je onder stoelpoten om je vloer en stoelpoten te beschermen tegen krassen. De stoelpoten gaan langer mee wanneer je stoeldoppen gebruikt, ze beschadigen niet en slijten minder snel. Welke stoeldoppen je nodig hebt hangt af van je type vloer. 

Ons assortiment stoelpootdoppen voor stalen ronde poten

Vloerglijders heeft een breed assortiment aan stoelpootdoppen voor ronde stoelpoten. Zo vind je altijd wel een stoeldop die bij je stoelen past. Het zou natuurlijk zonde zijn als de stoeldoppen de schoonheid van je stoelen verminderen. Wij verkopen stoelpootdoppen van rubber, pvc, nylon, teflon en vilt.

We hebben doppen voor veel verschillende ondergronden als laminaat, vinyl, plavuizen, siergrind, tapijt etc. Naast doppen met een vast glijvlak, hebben we ook beschermdopjes met vervangbaar vilt (ECO-click). Onze stoeldoppen zijn verkrijgbaar voor zowel rechte als schuine stoelpoten.

Zoek je een product om de druk op de vloer te verlagen? Ga dan voor onze stoeldoppen met XL-glijvlak. Een andere optie is om een ronde meubelschotel te plaatsen onder de ronde poten. Beide zorgen voor een veel lagere puntbelasting en daarmee een betere drukverdeling op de vloer.

Viltdoppen voor stalen ronde stoelpoten

Viltdoppen worden het meest toegepast, hier hebben we dan ook een ruim assortiment in. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de zelfklemmende transparante stoeldop (pvc en vilt). Deze stoelpootdop is gemaakt van een sterk materiaal: pvc. Omdat dit transparant pvc is, valt de stoeldop niet op. Het synthetische vilt is 4 mm dik en aangelast (dus niet geplakt) op de dop. Deze stoeldoppen met vilt zijn zeer geschikt wanneer je een gladde, vlakke vloer hebt. Denk hierbij aan laminaat of parket. Maar ook voor o.a. vinyl, linoleum of marmoleum vloeren zijn deze beschermdopjes geschikt.

Mocht je op zoek zijn naar stoeldoppen van vilt voor schuine stoelpoten, dan is de zelfklemmende ECO-click stoeldop kantelbaar (vilt) een aanrader! Bij deze stoeldoppen kan het vilt gemakkelijk vervangen worden. Ze zijn perfect te gebruiken voor een ronde stoelpoot die in een hoek (max 18 graden) met de vloer staat.

Rubber doppen voor stalen ronde stoelpoten

Naast viltdoppen hebben we ook verschillende rubber doppen in ons assortiment. Deze doppen zijn gemaakt van een sterk materiaal en dus ook geschikt voor buiten. Super handig als je jouw buitentegels wilt beschermen tegen krassen. En natuurlijk ook als je er zeker van wilt zijn dat de poten van je tuinstoelen niet snel beschadigen.

Een voorbeeld van een van onze rubber stoeldoppen is de zelfklemmende rubber dop (zwart). Deze dop schuif je gemakkelijk om de stoelpoot heen. Mocht je een zelfklemmende stoeldop willen die niet opvalt, dan kun je gaan voor de zelfklemmende rubber dop (transparant). Deze stoeldop is nauwelijks zichtbaar als je hem hebt aangebracht. Daardoor past deze stoelpootdop bij iedere stoel!

Stoeldoppen voor tapijt en kleden

Wil je een tapijt of vloerkleed beschermen? Dan hebben wij verschillende stoeldoppen in ons assortiment. Je kunt kiezen voor teflon stoelpootdoppen en nylon stoelpootdoppen. We hebben nylon doppen voor rechte poten en nylon doppen voor schuine poten. Hetzelfde geldt voor de teflon doppen. Met een van onze stoelpootdoppen weet je zeker dat jouw tapijt of vloerkleed langer mooi blijft!

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders

Wil je stoelpootdoppen kopen voor ronde poten? Dan zit je goed bij Vloerglijders. Wij hebben een ruim assortiment stoeldoppen en je kunt bij ons veilig online bestellen. De levertijd van onze bestellingen is gemiddeld 1-2 werkdagen.

Heb je vragen over een van onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met op. Wij helpen je graag!

Bij Vloerglijders verkopen we niet alleen stoeldoppen voor ronde poten. We hebben nog vele andere soorten vloerglijders in ons assortiment. Zo kun je ook bij ons terecht voor stoeldoppen voor stalen vierkante poten en voor stoeldoppen voor houten stoelpoten.