Deurstoppers

(30)

Deurstoppers zijn er in allerlei vormen en maten. Deurstoppers kun je zowel binnen als buiten gebruiken en zijn altijd handig. Het oog wilt echter ook wat. Wij hebben daarom een leuk assortiment deurstoppers samengesteld: losstaand, zelfklevend of gemonteerd met schroef. We hebben zwarte, rode, blauw en hippe bloemen deurstoppers.

Lees meer
Categorieën
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
30

Welke soorten deurstoppers zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten deurstoppers. Binnen ons assortiment maken we onderscheid tussen deurstoppers die bevestigd worden op de vloer, op de wand, onder de deur of voor de deur. Ze zijn er in verschillende prijsklassen, materialen, kleuren en uitvoeringen. Met de deurstoppers van Vloerglijders.nl voorkom je dichtvallende deuren en beschadigingen aan de muur.

Deurstoppers voor binnen

Heb jij een deur die steeds dichtvalt, de muur beschadigd of wil je tijdens warm weer de deur graag open houden? Dan zijn de deurstoppers van Vloerglijders.nl echt iets voor jou. Onze deurstoppers zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal, perfect geschikt voor gebruik binnenshuis. De meeste deurstoppers zijn gemaakt van rubber en hebben een hoge geluiddempende werking. Denk bijvoorbeeld aan onze Buddy deurstopper of de TWISTR deurstopper.

Door de rubberen laag wordt er voor tril- en geluiddemping gezorgd. We hebben deurstoppers die zelfklemmend zijn, met sterke zelfklevende laag of met schroefbevestiging. De lijmlaag van de zelfklevende deurstoppers is sterk genoeg. Heb je geen zin om te plakken of schroeven? Neem dan een zelfklemmende variant die je eenvoudig weer kunt verplaatsen.

Zijn er deurstoppers voor buiten?

Buiten ben je op zoek naar deurstoppers die tegen een stootje kunnen, over het algemeen wat zwaarder zijn en vanwege een hogere deurpost ook groter zijn. Daar hebben we onze kegel deurstopper en grote cactus, roze bloem en zonnebloem deurstoppers voor. Dit zijn allemaal deurstoppers voor buiten.

Hebben jullie ook deurstoppers om onder de deur te plaatsen?

Bij Vloerglijders.nl vind je een grote hoeveelheid deurstoppers om onder de deur te plaatsen. We hebben de grappige Buddy deurstoppers van UMBRA maar ook een nieuw soort deurstoppers: 3STOP en TWISTR. Dit zijn multifunctionele wiggen met variabele hoogte. Ook voor een simpele houten wig kun je bij ons terecht.

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij deurstoppers kopen? Bij Vloerglijders ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar deurstoppers voor binnen en deurstoppers voor buiten. Onze deurstoppers zorgen ervoor dat jouw meubels en woonomgeving minder snel beschadigen en zijn een handig hulpmiddel om deuren open te zetten tijdens de zomermaanden.

Wij hebben een ruim assortiment deurstoppers voor iedere toepassing. Bij ons zijn de deurstoppers online te koop! Bestel jouw deurstoppers vandaag nog online en profiteer van vele voordelen. Zo kun je bij ons veilig betalen en bestellen, wordt jouw bestelling snel verzonden en ontvang je jouw bestelling binnen 1 tot 2 dagen in huis!

Heb je vragen over onze deurstoppers of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132 . Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en hulp bij de juiste keuze deurstoppers of andere vloerbeschermers, zoals meubelwielen en rubberen stoelpootdoppen.