Deurstoppers

(34)

Een deurstopper is er in allerlei vormen en maten. Je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken en ze zijn altijd handig. Het oog wilt natuurlijk ook wat! Wij hebben daarom een leuk en kleurrijk assortiment samengesteld: losstaand, zelfklevend of gemonteerd met schroef. We hebben deurstoppers in het zwart, rood, blauw en in de vorm van plant of mannetje.

Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
30
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Waarom deurstoppers gebruiken?

Een deuk in het behang, een buts in het stucwerk, een kromme deurkruk, een deur die hard dichtvalt … Allemaal zaken die het woongenot nou niet erg ten goede komen. Om te zorgen dat jouw interieur niet te lijden heeft onder het gebruik van de deuren in huis, zijn deurstoppers de perfecte oplossing.

Een goede deurstopper zorgt ervoor dat de muur beschermt wordt en wordt daarnaast vaak gebruikt om deuren binnen- of buitenshuis open te houden. Zeker in de zomer is ventileren een must. Deurstoppers verhogen daarmee dus jouw woongenot. Alleen maar lof voor deurstoppers dus! 

Welke deurstopper moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende soorten. Binnen ons assortiment maken we onderscheid tussen deurstoppers voor binnen, buiten, plaatsing op vloer of montage op de muur. Ze zijn er in verschillende prijsklassen, materialen, kleuren en uitvoeringen.

Met onze deurstoppers voorkom je dichtvallende deuren en beschadigingen aan de muur. Montage is simpel, je kunt deze vaak gewoon neerzetten of monteren met zelfklevende laag. Zoek je een deurstopper voor aan de muur? Kijk dan eens in die speciale categorie.

Als een van de weinige webshops leveren we de Umbra Buddy deurstoppers. Ben je op zoek naar een zwarte deurstopper? Deze zijn nu ook leverbaar in het wit, zwart, beige en bordeaux rood.

Deurstopper voor binnen

Heb jij een deur die steeds dichtvalt, de muur beschadigd of wil je tijdens warm weer de deur graag open houden? Dan ben je bij Vloerglijders.nl op de juiste plek. Onze deurstoppers voor binnen zijn allemaal gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal, perfect geschikt voor gebruik binnenshuis.

De meeste zijn gemaakt van rubber en hebben een hoge geluiddempende werking. Denk bijvoorbeeld aan onze Buddy of de TWISTR. Door de rubberen laag wordt er voor tril- en geluiddemping gezorgd.

Hoe kan ik deze deurstoppers bevestigen?

We hebben deurstoppers die zelfklemmend zijn, met sterke zelfklevende laag of met schroefbevestiging. De lijmlaag van de deurstoppers is sterk genoeg en van hoge kwaliteit. Heb je geen zin om te plakken of schroeven? Neem dan een zelfklemmende variant die je eenvoudig weer kunt verplaatsen.

Deurstopper voor buiten

Buiten adviseren we deurstoppers die tegen een stootje kunnen, over het algemeen wat zwaarder zijn en vanwege een hogere deurpost ook groter. We hebben daarvoor de categorie deurstoppers voor buiten. Voor buiten hebben we onze kegel en grote cactus, roze bloem en zonnebloem. Dit zijn geschikte deurstoppers voor buiten en dankzij het gebruikte materiaal zeer duurzaam.

Een deurstopper voor buiten kun je ook altijd binnen gebruiken, een win-win situatie dus.

Deurstopper voor op de vloer

Een vloerdeurstopper is vooral functioneel maar mag natuurlijk ook best mooi zijn! Dat kun je bereiken met kleur, maar ook de vorm kan een leuke toevoeging zijn. Deurstoppers voor op de vloer hebben vaak een rubberen ring of zijn helemaal van rubber om de openslaande deur tegen te houden en geluid te dempen.

Moet ik de deurstopper op de vloer vastmaken?

Iedereen heeft andere wensen als het gaat om de bevestiging van een deurstopper op de vloer. Een zware deurstopper die dankzij zijn gewicht niet vastgezet hoeft te worden is ideaal wanneer je geen schroeven wilt gebruiken. Zware deurstoppers zijn vaak wel wat groter en vallen dus meer op, dat vindt niet iedereen even mooi!

Vloerdeurstoppers die worden vastgezet met een sterke zelfklevende laag zijn ideaal wanneer je wilt dat de deurstopper wat minder opvalt. Deze zijn over het algemeen namelijk wat kleiner en passen daarom in vrijwel ieder interieur.

Deurstopper voor aan de muur

Een deurstopper voor aan de muur is bedoeld om de muur te beschermen tegen de klink van de deur. Deze deurstoppers zetten een deur niet vast en kun je dus niet gebruiken om een deur voor langere tijd open te zetten. Functioneel zijn ze zeker op plekken waar de deur snel open waait, waar de deurklink snel tegen de muur aanzit of bijvoorbeeld op een schuin aflopend dak waar de punt van een deur tegenaan komt.

Kan ik de deurstoppers aan de muur bevestigen zonder te boren?

De deurstoppers voor aan de muur zijn te bevestigen met zelfklevende laag die niet helemaal uithardt. Met een draaiende beweging kun je deze deurstoppers zo weer van de muur afhalen. Je kunt de muurstoppers ook vastzetten met een schroef, zo heb je altijd een keuze.

Service van Vloerglijders.nl

Ben jij op zoek naar een unieke deurstopper? Bij Vloerglijders ben je aan het juiste adres. De deurstoppers in onze webshop zorgen ervoor dat jouw meubels en woonomgeving minder snel beschadigen en zijn een handig hulpmiddel om deuren open te zetten tijdens de zomermaanden.

Wij hebben een ruim assortiment voor iedere toepassing. Bestel ze vandaag nog online en profiteer van vele voordelen. Zo kun je bij ons veilig betalen en bestellen, wordt jouw bestelling snel verzonden en ontvang je jouw bestelling binnen 1 tot 2 dagen in huis!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies!