Navulbare viltschijfjes

(9)

Heb je losse viltschijfjes nodig voor de vervangbare glijders? Die vind je op deze pagina! Vloerglijders.nl heeft verschillende navulbare viltschijfjes in het assortiment voor het ECO-click systeem. We hebben ze met Ultrasoft, Soft en Natural vilt. Op de productpagina vind je een heldere uitleg per viltsoort.

Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5

Zo hebben we de ECO-click viltschijf rechthoekig, ECO-click viltschijf rond en ECO-click viltschijf ovaal. Alle vervangbare viltschijfjes hebben als basismateriaal polyamide 6 (PA6) ofwel nylon 6 en een glijvlak van wolvilt. Dankzij deze samenstelling zijn de navulbare viltschijfjes zeer slijtvast en bieden ze langdurige en maximale bescherming voor jouw vloer.

Vervangbare viltschijfjes

Een aantal van onze glijders en doppen wordt geleverd met een navulbare viltschijf. Dit zijn de ECO-click vloerglijders. Wanneer het vilt van de glijder versleten is, is het alleen nodig om het bijbehorende schijfje te vervangen. Dat is heel gemakkelijk! Wil je de ECO-click viltschijfjes vervangen? Dan kun je bij Vloerglijders.nl nieuwe ECO-click viltschijfjes kopen. Bekijk ons assortiment ECO-click vilt en maak een keuze!

Waarom vervangbare viltschijfjes kopen?

Wanneer je ECO-click glijders hebt, is het eens in de tijd nodig om het viltschijfje te vervangen. Dit is van groot belang, want een versleten viltschijfje kan vervelende gevolgen hebben, zoals krassen op de vloer. Daarnaast zorgt een versleten viltschijfje voor een scherp geluid, telkens wanneer je een stoel verschuift. Dat is natuurlijk voor niemand prettig. Het is daarom belangrijk dat je nooit op de kwaliteit van de glijvlakken bespaart. Een goed viltschijfje beschermt de ondergrond en verdient zichzelf altijd terug.

Ronde navulbare viltschijfjes

Op deze pagina vind je alle viltschijfjes die wij leveren ten behoeve van de ECO-click glijders en doppen met vervangbaar vilt. Ben je op zoek naar navulbare viltschijfjes voor stalen ronde stoelpoten met een ECO-click systeem? Ga dan voor de ECO-click navulbare viltschijf rond. De ECO-click ronde navulbare viltschijven zijn leverbaar in veel verschillende afmetingen, van een diameter van 17 mm tot een diameter van 41,5 mm. De ECO-click viltschijf rond is dus geschikt voor vrijwel ieder formaat stoelpoot. Het ECO-click vilt is geschikt voor gladde vloeren zoals laminaat en parket, maar is kan ook gebruikt worden op linoleum of vlakke plavuizen vloeren.

Navulbare viltschijfjes ovaal en rechthoekig

Naast de navulbare viltschijfjes voor ronde stoelpoten hebben we ook een ECO-click viltschijf ovaal en ECO-click viltschijf rechthoekig in het assortiment. De ECO-click navulbare viltschijf rechthoekig is verkrijgbaar in de afmeting 32 x 15 mm en de ECO-click navulbare viltschijf ovaal in de afmeting 17,5 x 32,5 mm. Zowel de ovale navulbare viltschijfjes als de rechthoekige navulbare viltschijfjes hebben polyamide 6 (PA6) als basis en een glijvlak van wolvilt.

Montage van vervangbare viltschijfjes

Het monteren van vervangbare viltschijfjes is zeer gemakkelijk. Je kunt het oude viltschijfje met een kleine platte schroevendraaier eenvoudig verwijderen. Vervolgens kun je het nieuwe schijfje met de hand in het basisdeel drukken. Vervangbare viltschijfjes monteren is dus een fluitje van een cent!

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil je vervangbare viltschijfjes kopen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Je kunt bij ons veilig online bestellen. De gemiddelde levertijd van onze bestellingen is 1 tot 2 werkdagen. Heb je vragen over onze producten of service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!