Stoelpootdoppen

(79)

Wanneer je op zoek bent naar stoelpootdoppen, zit je bij Vloerglijders.nl altijd goed. We hebben een ruim assortiment doppen voor stoelen met bijvoorbeeld ronde, vierkante of rechthoekige poten. Ook voor schuine stoelpoten hebben we geschikte vloerglijders van verschillende materialen, waaronder vilt, nylon en teflon. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan stoelpootdoppen.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Waarom kiezen voor stoelpootdoppen?

Stoelen kunnen eenvoudig beschadigingen aan je vloer veroorzaken. Krassen of strepen zijn moeilijk te verwijderen en wanneer je een professional moet inschakelen, ben je veel tijd en geld kwijt. Bij Vloerglijders.nl vinden we voorkomen beter dan genezen, ons advies is daarom altijd om stoelpootdoppen onder stoelen te plaatsen. Dit is een makkelijke, betaalbare optie om zowel je vloer als je stoelen te beschermen.

Doppen voor stoelpoten in verschillende vormen

In ons assortiment vind je bescherming voor stoelen met poten in verschillende vormen. Of je nu stoelen hebt aangeschaft met ronde of vierkante poten; wij hebben passende stoelpootdoppen. Zelfs voor schuine stoelpootdoppen, die de afgelopen jaren steeds meer in opkomst zijn, hebben we een groot assortiment met vloerglijders.

Stoelpootdoppen voor ronde poten

Onze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo bieden we doppen aan gemaakt van vilt, polyethyleen en pvc. Het maakt niet uit of de stoelpoten gemaakt zijn van staal of hout, bij Vloerglijders.nl hebben we voor beide soorten geschikte stoelpootdoppen. Bekijk ons assortiment en kies welke vloerglijders het beste bij jouw stoelen passen.

Vloerbescherming voor vierkante stoelpoten

Ronde stoelpootdoppen zijn ook handig voor vierkante stoelpoten. Wanneer je het assortiment voor vierkante stoelpootdoppen bekijkt, krijg je dus ook onze ronde vloerglijders te zien. Je hebt keuze uit beschermende doppen die met een spijker of een schroef bevestigd worden. Kies je liever voor een nog makkelijkere bevestiging? Schaf dan stoelpootdoppen aan met een zelfklevende bevestiging.

Er zijn tegenwoordig ook stoelen op de markt met vierkante, schuine poten. Kortgeleden hebben we ons assortiment uitgebreid met stoelpootdoppen van Scratch no More®. Zoals de naam al zegt, beschermen deze doppen je vloer tegen lelijke krassen. De vloerglijders van Scratch no More® zijn ideaal voor schuine, vierkante stoelpoten en zijn dankzij de keilbout bevestiging heel eenvoudig te monteren.

Rechthoekige stoelpootdoppen

Ben je op zoek naar doppen voor rechthoekige stoelpoten? Ook deze vind je in het assortiment van Vloerglijders.nl. Net als bij stoelpootdoppen in andere vormen, kun je er bij de rechthoekige doppen vanuit gaan dat je bij ons een product van de hoogste kwaliteit aanschaft. Bestel eenvoudig jouw ideale rechthoekige stoelpootdoppen en profiteer van de snelle levering van Vloerglijders.nl.

Dopjes voor houten stoelpoten

Houten stoelpoten zijn altijd populair geweest, en nog steeds zien we veel stoelpoten die gemaakt zijn van hout. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod aan vloerglijders die geschikt zijn voor houten stoelpoten. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld viltglijders, teflon beschermers en speciale metalen glijders voor houten poten. Het monteren van de stoelpootdoppen onder houten poten is heel gemakkelijk met behulp van een spijker, schroef of een zelfklevende laag.

Stoelpootdoppen van vilt worden het meest gebruikt onder houten poten. Dat komt omdat vilt goede bescherming biedt voor bijvoorbeeld laminaatvloeren, parket en plavuizen. Onze meest verkochte viltglijder is er één van zware kwaliteit. Deze heeft een dikke viltlaag die lang meegaat en is makkelijk te bevestigen met een schroef.

Ook vind je in  ons assortiment stoelpootdoppen met een vervangbaar glijvlak (ECO-click). Het grote voordeel van deze beschermers is dat de houder blijft zitten. Je hoeft na verloop van tijd alleen de viltschijfjes te vervangen. Je hebt bij Vloerglijders.nl keuze uit een ECO-click glijder met schroef of ECO-click glijders met zelfklevende bevestiging.

Stoelpootdoppen voor buiten

Ook voor buitenmeubilair is het aan te raden om stoelpootdoppen aan te schaffen. Voor je buitenstoelen raden we aan om doppen aan te schaffen die gemaakt zijn van nylon, rubber, polymeer of PVC. De populairste stoelpootdoppen voor buiten zijn onze omsteekdoppen van zware kwaliteit. Deze kun je aanbrengen onder zowel rechte als schuine stoelpoten. Dankzij de zwaardere kwaliteit, zijn deze omsteekdoppen ideaal voor buitengebruik. Wanneer je kiest voor polymeer stoelpootdoppen, profiteer je van een zeer slijtvaste kunststof die bestand is tegen de weersinvloeden.

Verschillende formaten stoelpootdoppen

Onze stoelpootdoppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Kies je voor nylon of teflon doppen? Dan kun je die bestellen in 12 mm t/m 25 mm. Ook de glijders gemaakt van andere materialen vind je in allerlei groottes. Meet vooraf de diameter van je stoelpoten en ga daarna op zoek naar geschikte bescherming. Let er bij het opmeten goed op of de stoelpootdoppen inbuis of ombuis zijn. Bij inbuisdoppen is het belangrijk om de inwendige diameter van de buis op te meten, bij ombuisdoppen meet je juist de uitwendige diameter. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Vloerglijders.nl. We geven je graag tips voor je gaat opmeten!

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben je op zoek naar passende stoelpootdoppen voor jouw meubilair? In ons aanbod vind je vele soorten stoelpootdoppen, geschikt voor verschillende vormen poten en verkrijgbaar in diverse materialen. Twijfel je over het materiaal of de grootte of heb je een andere vraag over onze producten? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder.