Wrap-Around
(6)

Lees meer
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5

Eenvoudige montage

Wrap-around is eenvoudig en zonder gereedschap te bevestigen en gaat lang mee. Je kunt ze gebruiken voor slede- of buisframe stoelen met een buisdiameter van 10 – 25 mm. Dat is handig, want moderne meubels worden uitgevoerd met steeds smallere buizen. Reguliere producten zijn hieronder niet (duurzaam) op te bevestigen. Daar zit de toegevoegde waarde van Wrap-around: past altijd, makkelijk te plakken én blijft langdurig op zijn plek!

Waarom Wrap-Around?

Moderne buisframe stoelen worden uitgevoerd met steeds dunnere buizen. Het is daarom steeds moeilijker een goed glijvlak te bevestigen. Vaak zijn er geen gaten aanwezig onder het frame en door de dunne maat van de (massieve) buis is het ook niet mogelijk gaten te boren.

En… waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Kies voor plakken. Het leven is al ingewikkeld genoeg!

Wrap-Around heeft diverse goede eigenschappen, die hem onderscheiden van de rest. Best knap voor zo’n klein ding!

  • Snel - Sneller van A naar B? Met een elektrische fiets kun je zo’n 25 km/u rijden, en met een Speed Pedelec zelfs 45 km/u. Zo ben je een stuk sneller op je bestemming, en ben je minder tijd kwijt aan transport. 
  • Moeiteloos - Dankzij de elektrische trapondersteuning hoef je met een e-bike een stuk minder kracht te zetten. Zelfs met tegenwind of bergopwaarts fiets je lekker licht en comfortabel! 
  • Milieuvriendelijk - Wie kiest voor een elektrische fiets in plaats van een auto, brommer of scooter, helpt het milieu een handje. Een e-bike heeft geen CO2-uitstoot, en bovendien kan de accu van de elektrische fiets doorgaans gerecycled worden. 

Service van Vloerglijders

Wil jij glijders voor buisframe stoelen kopen? Dan ben je bij Vloerglijders aan het juiste adres. Buisframe glijders zorgen ervoor dat je meubels en woonomgeving minder snel beschadigen. In ons assortiment vind je een ruim assortiment buisframe glijders voor ieder soort meubel en vloer. Bestel jouw glijders voor buisframe stoelen vandaag nog online en profiteer van vele voordelen. Bij Vloerglijders kun je veilig betalen en bestellen en profiteer je van snelle levering; je bestelling wordt al binnen 1 tot 2 dagen bij je thuisbezorgd.

Heb je vragen over onze buisframe glijders of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren en helpen je graag bij het kiezen van de juiste buisframe glijders of andere vloerbeschermers. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132.