Over ons

Vloerglijders.nl is in 2006 opgericht en is een handelsnaam van Vloerglijders BV. Vloerglijders.nl levert een groot assortiment vloerglijders, wielen en stoelpootdoppen voor allerlei meubels. Vloerglijders.nl is gericht op de verkoop van vloerglijders en aanverwante producten aan de zakelijke en de particuliere markt.

De kracht van Vloerglijders.nl ligt voornamelijk in het aanbieden van een groot assortiment vloerglijders voor een concurrerende prijs in combinatie met het gemak van een complete en up-to-date online webwinkel.

Vloerglijders.nl test in samenwerking met haar partners de producten op montage, gebruiksgemak en bruikbaarheid. Door het verstrekken van de juiste informatie bij de producten is het vinden van het geschikte onderdeel simpel en meestal stukken voordeliger dan bij de meubelfabrikant of dealer.

Sinds februari 2021 is Vloerglijders.nl gevestigd in een nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein Schepenwijk in Enkhuizen.

Vloerglijders.nl is in het bezit van een thuiswinkel waarborg en het thuiswinkel zakelijk keurmerk. Beide keurmerken zijn bedoeld om u openheid te bieden en u ervan te verzekeren dat wij écht bestaan. Door op onderstaande logo's te klikken komt u bij het keurmerk.

Thuiswinkel waarborg    Thuiswinkel zakelijk keurmerk