Over ons

Vloerglijders.nl is in 2006 opgericht en is een handelsnaam van Vloerglijders BV. Vloerglijders.nl levert een groot assortiment vloerglijders, wielen en stoelpootdoppen en plakvilten voor allerlei meubilair. Vloerglijders.nl is gericht op de verkoop van vloerglijders en aanverwante producten aan de zakelijke en de particuliere markt.

Onze kracht ligt in een groot assortiment vloerglijders voor een concurrerende prijs in combinatie met het gemak van een complete en up-to-date online webwinkel. Omdat wij naast een traditioneel assortiment ook open staan voor nieuwe ontwikkelingen, wordt ons aanbod wekelijks uitgebreid.

Vloerglijders.nl test in samenwerking met haar partners de producten op montage, gebruiksgemak en bruikbaarheid. Door het verstrekken van de juiste informatie bij de producten is het vinden van het geschikte onderdeel eenvoudig en meestal stukken voordeliger dan bij de meubelfabrikant of dealer.

Vind je niet wat je zoekt of wil je een advies? Vloerglijders.nl heeft een goed bereikbare en kundige klantenservice. Wij staan je graag te woord via e-mail, telefoon of Whatsapp.

Daarnaast is Vloerglijders.nl importeur en distributeur voor Europa van het merk Wrap-Around®. Wrap-Around® is een nieuw en innovatief product, geschikt voor buisframe slede stoelen op diverse ondergronden.

Sinds februari 2021 is Vloerglijders.nl gevestigd in een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Schepenwijk in Enkhuizen.

Vloerglijders.nl is in het bezit van het keurmerk thuiswinkel waarborg. Dit betekent dat Vloerglijders als webshop is gecertificeerd. Onze werkwijze en voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. Door op onderstaande logo's te klikken geven wij openheid van zaken en bieden we minimaal 10 zekerheden!

Thuiswinkel waarborg