Over ons bedrijf

Vloerglijders.nl is dé plek waar je vloerglijders, wielen, stoelpootdoppen en plakvilten scoort voor jouw meubels. Sinds onze start in 2006 onder de handelsnaam Vloerglijders B.V., zetten we ons in om een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat jouw meubels soepeler dan ooit tevoren glijden en je vloer optimaal beschermd blijft. Vloerglijders.nl specialiseert zich in de verkoop van vloerbeschermende producten, zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren.

Contact opnemen | 0228 - 222 132

Wat maakt ons bedrijf uniek?

Bij Vloerglijders.nl onderscheiden we ons door:

 • Een uitgebreid assortiment: we breiden ons aanbod regelmatig uit met nieuwe producten. Gebruik onze online keuzehulp zodat je direct vindt wat je zoekt.
 • Op maat bestellen: we kunnen vrijwel alles leveren op maat! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Concurrerende prijzen: Europese productkwaliteit tegen scherpe prijzen. En kortingsstaffels bij standaardproducten.
 • Gebruikersgemak: onze website is up-to-date en makkelijk in gebruik, ontworpen met jouw gemak in gedachten.
 • Innovatie: nieuwe ontwikkelingen zijn een essentieel onderdeel van ons DNA.
 • Kwaliteitscontrole: we testen al onze producten grondig op montage en gebruiksgemak. Dit doen we in samenwerking met onze partners.
 • Vriendelijke klantenservice: kan je niet vinden wat je zoekt? Ons team van deskundige medewerkers is altijd bereikbaar via e-mail, telefoon of Whatsapp om je te helpen.

Missie en visie van Vloerglijders.nl

Bij Vloerglijders.nl streven we ernaar om het beste assortiment te leveren dat de markt te bieden heeft. Onze missie is om hoogwaardige kwaliteit aan te bieden aan onze klanten. We willen dat elke aankoop bij ons een functionele investering betekent voor zowel jouw thuisomgeving als je werkplek. We geloven sterk in de toegankelijkheid van onze klantenservice; daarom zorgen we ervoor dat de drempel voor het stellen van vragen zo laag mogelijk is. Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen, zodat je de juiste keuze kunt maken die past bij jouw behoeften.

Veilig en vertrouwd winkelen

Met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk laten we zien dat Vloerglijders.nl voldoet aan alle eisen voor betrouwbaar online winkelen. Onze manier van werken en onze voorwaarden zijn volledig in lijn met de Nederlandse wet- en regelgeving, wat jou als consument zekerheid en vertrouwen biedt.

Onze certificaten:

Thuiswinkel waarborgTrusted shops logo

Ontdek het gemak van winkelen bij Vloerglijders.nl en bescherm je vloeren en meubels met zowel stijl als zekerheid. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen als onze klant.

Wat anderen over ons zeggen

Maak kennis met ons assortiment

Onze premium collectie is met de grootste zorg samengesteld om optimale bescherming te bieden voor elke ondergrond, zowel binnen- als buitenshuis. Of je nu behoefte hebt aan zelfklevende vloerbeschermers, meubelwielen, meubelpootjes, deurstoppers of zelfs producten voor onderhoud en montage, bij ons ontdek je een compleet aanbod. Alles wat je nodig hebt om jouw vloeren te beschermen tegen slijtage, vind je binnen ons veelzijdige assortiment.

Onze mijlpalen van de afgelopen jaren

Het verhaal van Vloerglijders.nl begon met een duidelijke visie: het beschikbaar stellen van een breed scala aan vloerglijders en aanverwante producten voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Dankzij onze focus op klanttevredenheid en innovatie hebben we ons stevig gevestigd als de favoriete webwinkel in deze niche.

Januari 2023
We breiden ons assortiment uit met producten van het merk Scratch no More®. Hiermee kunnen we ook een hufter-proof artikel leveren voor de zakelijke markt.
Februari 2021
Een feestelijk moment! We openen ons nieuwe bedrijfspand met 500 m² showroom op het bedrijventerrein Schepenwijk in Enkhuizen. In Enkhuizen kon gebouwd worden aan een stabiele basis, waar iedereen zijn eigen taken heeft en we samen zorgen voor kwaliteit. Meer ruimte gaf de mogelijkheid om verder te groeien. In Enkhuizen is ook een ruime entree met balie waar je op afspraak van harte welkom bent!

[Lightbox-2]
December 2019
Het magazijn barst inmiddels uit zijn voegen, er is ruimte nodig en er wordt besloten een aangrenzende unit in te richten als bulkmagazijn.

Mei 2018
In mei 2018 bereikte Vloerglijders.nl een significante mijlpaal door importeur en distributeur voor Europa te worden van het merk Wrap-Around®. Dit merk staat bekend om zijn innovatie, speciaal ontworpen voor buisframe slede stoelen op diverse ondergronden. Dit is een belangrijke uitbreiding van ons assortiment.
Februari 2017
Door de uitbreiding van het assortiment en toegenomen vraag blijkt de werkplek in Hem al snel te klein. In februari 2017 openen we daarom de deuren van een nieuw pand op het industrieterrein van Zwaagdijk-Oost. Hier werken we vanuit een groot fris kantoor. Ook kunnen klanten nu langskomen voor advies en werken we met een team aan een flinke uitbreiding van ons assortiment.

November 2016
De nieuwe webshop gaat live en al snel blijkt dat er nog een heel stuk te winnen is qua assortiment. Klanten zijn op zoek naar producten die we op dat moment nog niet kunnen leveren. We breiden het assortiment flink uit en we zoeken naar producten die binnen de markt nog niet worden aangeboden.
Periode 2015 – 2016
Toen Tom 13 jaar was, heeft hij als bijbaantje bij De Machinekamer gewerkt. Hij zag vloerglijders.nl als een mooie kans om hetgeen dat hij leerde op school toe te passen in de praktijk. Er werd een kleine werkplek ingericht in een magazijn in Hem, waar Tom werkte aan een nieuwe webshop.
Periode 2006 - 2015
Vloerglijders.nl dient in deze periode als service-webshop voor meubelwinkel De Machinekamer. Klanten die wat bij De Machinekamer kopen kunnen hun vloerbescherming op deze website bestellen. Het assortiment is klein en gericht op de stoelen en meubels die zij verkopen.
Januari 2006
In januari 2006 wordt de basis gelegd voor Vloerglijders.nl, gedreven door passie en toewijding om dé specialist op het gebied van vloerbescherming te worden. Een start vol energie, die de kern vormt van ons voortdurende streven naar innovatie en klanttevredenheid.

Deel jouw ervaring

Heb je onlangs een aankoop gedaan op onze webshop of onze showroom bezocht? We waarderen het enorm als je jouw ervaringen met ons deelt in een review. Jouw feedback is niet alleen waardevol voor ons, maar helpt ook anderen bij het maken van de juiste keuze.

Beoordeel ons op Google | Beoordeel ons op Trustpilot

Neem contact op met Vloerglijders.nl

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. We zijn iedere doordeweekse dag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Blijf ook op de hoogte van onze laatste updates en evenementen door ons te volgen op sociale media. En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief; je ontvangt dan 5% korting op je eerste bestelling en blijft altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Contact(Ma-vrij tussen 9:00-17:00)
Telefoon0228 - 222 132
E-mail[email protected]
Zakelijke e-mail[email protected]
WhatsAppStuur een bericht
KVK-nummer69067007
AdresDe dolfijn 9, 1601 ME Enkhuizen

  Klantenservice
  Stuur een mail