Viltglijders

(41)

Ben je op zoek naar viltglijders voor jouw stoel of fauteuil? Die vind je op deze pagina! Vloerglijders.nl heeft allerlei verschillende viltglijders met schroef, spijker en zelfklevende bevestiging in het assortiment. De beste viltglijders voor stoel- en meubelpoten kun je in deze categorie vinden.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Welke soorten viltglijders zijn er?

We hebben viltglijders voor buisframes, stalen poten, houten poten en viltglijders voor designstoelen zoals de Eames kuipstoelen en de OMG en Fourteen Up stoelen van Zuiver. Al onze viltglijders bieden langdurige bescherming voor jouw vloer. Met onze viltglijders voorkom je schade aan je vloer én slijtage van je stoelpoten. 

Viltglijders van Vloerglijders.nl

Als je op zoek bent naar de beste viltglijders, ben je bij Vloerglijders.nl altijd aan het juiste adres. De viltglijders in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en dat is heel belangrijk. Want een versleten viltglijder kan vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij aan krassen op de vloer en een scherp geluid wanneer je de stoel verplaatst. Om dit te voorkomen, zijn onze viltglijders gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zodat deze lang meegaan. Bekijk ons assortiment viltglijders en bepaal welk type viltglijder jij nodig hebt!

Voor welke vloeren zijn viltglijders geschikt?

Onze viltglijders zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals harde houten vloeren, laminaat, vinyl, VCT, gevlinderd beton en keramische vloeren. Ook voor kwetsbare vloeren zoals parket zijn viltglijders ideaal. 

Welke viltglijders voor buisframes?

Bij buisframes is het van belang dat je de juiste viltglijders gebruikt. Gebruik daarom buisframe viltglijders. De buisframe viltglijders zijn speciaal gemaakt voor buisframe stoelen en kunnen niet gebruikt worden voor stoelen met andere stoelpoten. We hebben wrap-around viltglijders in verschillende kleuren in ons assortiment, verschillende UNI viltglijders voor buisframes en ECO-click viltglijders. Zo hebben we de Glijder ECO-click slede vierkant vlak. Je kunt het vilt van dit type ECO-click viltglijder vervangen; dat bespaart tijd en geld! 

Welke viltglijders voor stalen poten gebruiken?

Als jij stoelen hebt met stalen poten, hebben wij de juiste viltglijders in ons assortiment. We hebben viltglijders voor stalen ronde poten en viltglijders voor stalen vierkante poten. Voor ronde poten kun je kiezen voor ombuis viltglijders, inbuis viltglijders en speciale ECO-click viltglijders. Ook kun je kiezen voor kantelbare viltglijders. Dat is handig, want zo staan de viltglijders altijd vlak op de vloer. Voor vierkante stoelpoten kun je kiezen voor inbuis viltglijders, stelvoet viltglijders en stelvoet viltglijders met ECO-click systeem.

Welke viltglijders voor houten poten kopen?

Voor viltglijders voor houten poten kun je kiezen uit verschillende soorten viltglijders. Zo kun je kiezen uit zelfklevende viltglijders voor houten stoelpoten, maar ook voor viltglijders met een schroefsysteem. Ook een ronde viltglijder met spijker kun je kopen voor een stoel met houten poten. Deze viltglijder monteer je gemakkelijk door hem in de houten stoelpoot te staan. Daarnaast zijn er verschillende typen vilt. Een voorbeeld hiervan is wolvilt.

Kun je viltglijders gebruiken in plaats van meubelwielen?

Het is goed mogelijk om je meubelwielen te vervangen met viltglijders. Dit is mogelijk als je de meubels wilt gebruiken op een harde vloer. Vloerglijders.nl heeft hiervoor speciale meubelwielen viltglijders in het assortiment. Een voorbeeld hiervan is het ronde ECO-click meubelpootje met vervangbaar vilt. We hebben deze ECO-click viltglijder voor meubelwielen in een variant met stifbevestiging en pinbevestiging. Dankzij het ECO-click systeem kun je de viltschijfjes gemakkelijker vervangen.

Welke viltglijders voor designmeubelen?

Voor designmeubelen kun je viltglijders speciaal voor deze meubelen ontworpen gebruiken. Wij hebben viltglijders voor de Eames EA stoelen, viltglijders voor de Eames kuipstoelen, viltglijders voor de OMG en Fourteen UP stoelen van Zuiver. Kies bijvoorbeeld voor de Glijder ECO-click Eames vilt vervangbaar. Deze viltglijders zijn geschikt voor de populaire Eames EA108 en EA124. Ook deze stoelpootdoppen hebben het ECO-click systeem, waardoor je het viltschijfje gemakkelijk kunt vervangen.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben jij op zoek naar viltglijders? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar viltglijders voor stalen poten, houten poten, buisframes, meubelwielen of designstoelen; bij ons vind je de viltglijders waarnaar je op zoek bent. En je kunt bij ons altijd veilig online bestellen. De gemiddelde levertijd van onze bestellingen is 1 tot 2 werkdagen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!