Zwenkwielen

(57)

Je kunt bij ons terecht voor inline zwenkwielen, zwenkwielen met hard loopvlak en zwenkwielen met zacht loopvlak. Al deze zwenkwielen zijn in verschillende varianten en in verschillende afmetingen te verkrijgen. Bekijk ons assortiment zwenkwielen en bepaal welke zwenkwielen het beste aansluiten bij jouw wensen.

Lees meer
Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
15

Ons assortiment zwenkwielen

Wij hebben een breed assortiment aan zwenkwielen. Van inline zwenkwielen tot zwenkwielen met een hard of zacht loopvlak; bij ons vind je altijd de zwenkwielen die geschikt zijn voor jouw meubel. Uiteraard kun jij zelf het beste bepalen welke zwenkwielen de beste match vormen met jouw meubel, maar als je hulp nodig hebt, staan wij altijd voor je klaar!

Wat zijn inline zwenkwielen?

Inline zwenkwielen zijn wielen die je bevestigd aan je meubels, zoals tafels en stoelen. De inline zwenkwielen zorgen ervoor dat je jouw meubels gemakkelijk kunt verplaatsen. De inline zwenkwielen hebben een verzinkte metalen vork en een zachte polyurethaan (PUR) band. Hierdoor wordt het verplaatsen van je meubels erg gemakkelijk en bijna geruisloos.

Ben je op zoek naar een inline zwenkwiel? Onze inline zwenkwielen zijn 50 mm, hebben De inline zwenkwielen zijn leverbaar met diverse bevestigingen. De zwenkwielen hebben kogellagers in de wielas en het draaipunt, waardoor ze heel gemakkelijk kunnen manoeuvreren. We hebben inline zwenkwielen met stiftbevestigingen en schroefbevestigingen in ons assortiment. 

Wat is het verschil met zwenkwielen hard loopvlak en zwenkwielen met een zacht loopvlak?

Het grote verschil tussen de zwenkwielen met hard en zacht loopvlak is de hardheid van het wieltje. Zoals de naam al zegt is het wieltje van een zwenkwiel met hard loopvlak harden dan het wieltje van een zwenkwiel met zacht loopvlak. Dit verschil maakt de zwenkwielen geschikt voor een bepaald soort vloer. De zwenkwielen met hard loopvlak en een PU-rubber band zijn uitstekend geschikt voor gebruik op zachte vloeren. Denk hierbij aan vloeren van tapijt of vloerbedekking. De zwenkwielen met zacht loopvlak van 35 of 50 mm hoog zijn dan weer uitermate geschikt voor gebruik op harde vloeren. Ze zorgen ervoor dat de vloer krasvrij blijft. Deze zwenkwielen zijn geschikt voor houten vloeren, vloeren van laminaat, parket en kurk. 

Welke wielen zijn geschikt voor laminaat?

De beste wielen die je voor een stoel op laminaat kunt gebruiken, zijn zachte meubelwielen. Wij adviseren hierbij vooral voor de wielen met een loopvlak van zacht PUR (Polyurethaan) materiaal te kiezen om schade aan de wielen en vloer te voorkomen. 

Welke soorten zwenkwielen zijn er?

Onze zwenkwielen zijn leverbaar met diverse bevestigingen. Zo kun je kiezen voor een zwenkwiel met hard loopvlak met stiftbevestiging, of zwenkwiel met hard loopvlak met plaatbevestiging. Onze zwenkwielen met een zacht loopvlak zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten. Denk hierbij aan  zwenkwielen van 35 mm met zacht loopvlak en zwenkwielen van 50 mm met zacht loopvlak, maar ook voor zwenkwielen met een zacht loopvlak en rem, zwenkwielen met een zacht loopvlak met roll control (geremd wanneer onbelast) en zwenkwielen met een zacht loopvlak en een verchroomde kap.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Als je nieuwe zwenkwielen wilt kopen, zit je altijd goed bij Vloerglijders.nl! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar inline zwenkwielen, zwenkwielen met een rem of zwenkwielen met verchroomde details; bij ons vind je altijd de zwenkwielen die bij jouw meubel passen. Goed om te weten: je kunt bij ons gemakkelijk en altijd veilig online bestellen. De gemiddelde levertijd van onze bestellingen is 1 tot 2 werkdagen. Zo heb jij de nieuwe zwenkwielen snel in huis. Heb je nog vragen over onze producten of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!