Deurstoppers voor buiten

(24)

Een deurstopper voor buiten is weerbestendig en gemaakt van de beste materialen. Wanneer de klink van de buitendeur de muur beschadigd of de buitendeur steeds openwaait kun je ze goed gebruiken. Deurstoppers zijn altijd handig en ook binnen te gebruiken. We hebben kunststof, stalen en stoffen stoppers van hoge kwaliteit, geschikt voor alle deuren. Onze favoriet zijn de buddy deurstoppers.

Gekozen filters
Gesorteerd op



Prijs
0
30
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Deurstoppers voor buiten kopen bij Vloerglijders.nl

Heb je last van een openslaande buitendeur? Met onze deurstoppers heb je nooit meer last van een deur die hard dichtslaat. Het assortiment is samengesteld uit producten van duurzaam materiaal en de hoogste kwaliteit. Je kunt ze toepassen als buffer om de buitendeur te beschermen tegen deuken en beschadigingen.

Ga je voor gemak? We hebben deurstops die je eenvoudig neer kunt zetten of kunt monteren met stevige zelfklevende laag. De zelfklevende laag kun je gebruiken om te monteren. (deze kun je buiten bijvoorbeeld op de deur aanbrengen) Deze laag is ook erg handig wanneer je wel gaat schroeven; je kunt hem eerst plakken om vervolgens makkelijk met schroef vast te zetten.

Ventileren met deurstoppers

De rubberen stootrand op de meeste van de deurstoppers voorkomt dat de buitendeur hard openslaat en de deur of muur kan beschadigen. Met dit warme weer is ventileren belangrijk, zeker in oudere huizen zonder mechanische afzuiging is het openzetten van de deur een vereiste. Een open deur of raam zorgt voor een frisse wind in de zomer & extra isolatie in de winter.

Je kiest hier het beste voor een deurvastzetter of wat groter formaat waarmee je de deur echt open kunt houden. Let er bij deurvastzetters op dat je de juiste hoogte selecteert. De ruimte onder buitendeuren is vaak groter dan bij binnendeuren. 

Deurstoppers geschikt voor buiten

We hebben deurstoppers van verschillende materialen. Het materiaal varieert van zink & plastic tot staal en stof. Al deze materialen zijn uitermate geschikt om buiten te gebruiken. Door de grote keuze zit er altijd een tussen die past bij jouw exterieur. Een deurstopper voor buiten moet bestand zijn tegen de elementen, zwaar zijn en tegen een stootje kunnen. Je bent hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Kom langs in Enkhuizen

Wil je onze producten in het echt bekijken? Je bent van harte welkom om ons te bezoeken in Enkhuizen. Je kunt bij ons iedere werkdag terecht & al onze producten zijn ruim op voorraad. Heb je een keuze gemaakt, kun je de producten meteen meenemen. 

Woon je niet in de buurt, maar heb je vragen? Neem dan telefonisch, per mail of via Whatsapp contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies!