Deurstoppers voor binnen

(34)

Een deurstopper voor binnen is perfect wanneer je last hebt van dichtslaande deuren of deurkrukken die je muren beschadigen. Je kunt deze plaatsen op de vloer of monteren tegen de wand. Al onze deurstoppers zijn binnen te gebruiken. De meeste kun je eenvoudig bevestigen met een handige zelfklevende laag. We hebben ook een assortiment deurstoppers voor buiten.

Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
30
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Deurstopper voor binnen

Valt jouw deur steeds dicht, beschadigd de deurklink van de binnendeur de muur of wil je tijdens warm weer de deur graag open zetten? Dan zijn onze deurstoppers voor binnen de perfecte oplossing. Onze deurstoppers zijn uniek, kleurrijk en daarnaast gemaakt van kwaliteitsmateriaal, perfect om binnen te gebruiken. Alle deurstoppers zijn in no-time te plaatsen dankzij de handige zelfklevende laag. Een favoriet is onze buddy deurstopper en de ronde houten deurstopper.

Deurstoppers voor op de vloer

Ons assortiment deurstoppers voor op de vloer kun je overal gebruiken, zowel binnen en buiten zijn deze altijd handig. De deurstoppers voor op de vloer zijn er in transparante uitvoering maar wij zijn een van de weinige webshops die ook een kleurijk assortiment heeft. De deurstoppers voor op de vloer zijn, net als alle andere deurstoppers, van de hoogste kwaliteit. We hebben ronde stalen deurstoppers, maar ook rubberen, houten en kunststof uitvoeringen.

Deurstoppers om tegen de muur te bevestigen

Ons assortiment deurstoppers om tegen de muur te plaatsen is uniek en van de hoogste kwaliteit. Deze deurstoppers zijn perfect om de muur te beschermen tegen de deurklink. De deurstoppers kunnen heel eenvoudig gemonteerd worden. Je kunt ze vastzetten met een schroef, maar ook gebruik maken van de zelfklevende laag. Met een draaiende beweging komt de deurstopper weer los en kun je hem op een andere plek plaatsen. We hebben bijvoorbeeld een transparante kunststof deurstopper maar ook een zware kwaliteit zinken uitvoering.

Deurstoppers voor buiten

Een deurstopper voor buiten moet tegen een stootje kunnen, wat zwaarder zijn en vanwege een hogere deurpost ook groter zijn. Wil je weten welke deurstopper je ook buiten kunt gebruiken? Kijk dan eens bij onze categorie deurstoppers voor buiten. Hier vind je al onze deurstoppers voor buiten.

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij een deurstopper voor binnen kopen? Dan ben je bij Vloerglijders aan het juiste adres. Onze deurstoppers voor binnen zorgen ervoor dat jouw muren en omgeving minder snel beschadigen en zijn een handig hulpmiddel om deuren open te zetten tijdens de zomermaanden.

Heb je vragen over een deurstopper voor binnen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132 . Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies.