Deurstoppers voor binnen

(30)

Een deurstopper voor binnen is perfect wanneer je last hebt van dichtslaande deuren of deurkrukken die je muren beschadigen. Je kunt deze plaatsen op de vloer of monteren tegen de wand. Al onze deurstoppers zijn binnen te gebruiken. De meeste kun je eenvoudig bevestigen met een handige zelfklevende laag. We hebben ook een assortiment deurstoppers voor buiten.

Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
30

Deurstopper voor binnen

Valt jouw deur steeds dicht, beschadigd de deurklink van de binnendeur de muur of wil je tijdens warm weer de deur graag open zetten? Dan zijn onze deurstoppers voor binnen de perfecte oplossing. Onze deurstoppers zijn uniek, kleurrijk en daarnaast gemaakt van kwaliteitsmateriaal, perfect om binnen te gebruiken. Alle deurstoppers zijn in no-time te plaatsen dankzij de handige zelfklevende laag. Een favoriet is onze Buddy deurstopper en de ronde houten deurstopper.

Hebben jullie ook deurstoppers om tegen de muur te bevestigen?

Bij Vloerglijders.nl vind je een grote hoeveelheid deurstoppers om tegen de muur te plaatsen. Deze zijn perfect om de muur te beschermen tegen de deurklink. Deze deurstoppers zijn uniek danzij de SCREW or GLUE techniek. Je kunt ze vastzetten met een schroef, maar veel eenvoudiger is gebruik te maken van de handige zelfklevende laag. Met een draaiende beweging komt de deurstopper weer los en kun je hem op een andere plek plaatsen. We hebben bijvoorbeeld een transparante kunststof deurstopper maar ook een zware kwaliteit zinken uitvoering.

Op zoek naar een deurstopper voor buiten?

Een deurstopper voor buiten moeten tegen een stootje kunnen, wat zwaarder zijn en vanwege een hogere deurpost ook groter zijn. Wil je weten welke deurstopper je ook buiten kunt gebruiken? Kijk dan eens bij onze categorie deurstoppers voor buiten. Dit zijn allemaal deurstoppers voor buiten.

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij een deurstopper voor binnen kopen? Dan ben je bij Vloerglijders aan het juiste adres. Onze deurstoppers voor binnen zorgen ervoor dat jouw muren en omgeving minder snel beschadigen en zijn een handig hulpmiddel om deuren open te zetten tijdens de zomermaanden.

Wij hebben een ruim assortiment deurstoppers voor binnen, voor op de vloer of op de muur. Bij ons kun je de deurstopper gewoon online bestellen! Bestel jouw deurstopper vandaag nog en profiteer van vele voordelen. Zo kun je bij ons veilig betalen en bestellen, wordt jouw bestelling snel verzonden en bestel je voor 16:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag in huis!

Heb je vragen over een deurstopper voor binnen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132 . Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en en kunnen je ook helpen bij de keuze van andere vloerbeschermers, zoals meubelwielen en rubberen stoelpootdoppen.