Offerte aanvragen

Bij Vloerglijders.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste vloerbescherming te kiezen die past bij de unieke behoeften van je bedrijf. Of je nu een klein kantoor inricht of verantwoordelijk bent voor een groot bedrijfspand, de kwaliteit en duurzaamheid van je vloerbeschermers maken een wereld van verschil voor je vloer. We bieden een uitgebreid en uniek assortiment van meubelglijders op maat. Ontdek onze service op maat, perfect afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Ontdek je mogelijkheden en vraag nu een offerte aan!

 
Binnen 24 uur reactie
 
Europese productkwaliteit
 
Alles vanuit eigen voorraad
 
Interessante kortingsstaffels


0228 - 222 132 | [email protected]

Snel naar:

Vraag een offerte aan
Wil je de kwaliteit en service van Vloerglijders.nl zelf ervaren? Vraag vandaag nog jouw offerte aan op onze website en ontdek hoe we jou kunnen helpen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan jouw project!
Upload files
Sleep een afbeelding hier naartoe of upload bestand
Maximale bestandsgrootte 50MB

Contact opnemen met Vloerglijders.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ons team staat klaar om je te helpen. Neem contact met ons op of plan een bezoek aan onze winkel in Enkhuizen. Ons team neemt graag de tijd om je persoonlijk te adviseren.

OpeningstijdenMa t/m vrij tussen 9:00-17:00 uur
AdresDe dolfijn 9, 1601 ME Enkhuizen
Telefoon0228 - 222 132
E-mail[email protected]
Zakelijk[email protected]
WhatsAppStuur een bericht

Maak gebruik van onze diensten

 • Op maat bestellen: geen project is voor ons te klein of te groot. Dankzij onze maatwerkopties krijg je precies wat je nodig hebt voor jouw zakelijke ruimtes, zonder dat er een minimumaantal vereist is. Voor elke stoel, barkruk, bank of ander meubel is er wel een maatwerk product beschikbaar. Van losse viltjes op vellen, rollen of voor buisframes, je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen.
 • Standaard producten: naast onze op maat gemaakte oplossingen bieden we een breed standaard assortiment aan, die met hun kwaliteit en duurzaamheid aan jouw behoeften voldoen. Ontdek onze kortingsstaffels voor standaardproducten en profiteer van onze concurrerende prijzen.
 • Uitgebreide keuzehulp: last van keuzestress? Of heb je meer uitleg nodig over welke vloerglijders je nodig hebt? Onze uitgebreide keuzehulp en ervaren specialisten helpen je het perfecte product te vinden voor jouw specifieke behoeften.

Meubelglijders op maat bestellen: hoe werkt het?

 1. Vul het offerteformulier in met jouw wensen en het aantal stuks en ga akkoord met onze privacyverklaring.
 2. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk gesprek om jouw wensen en onze oplossingen te bespreken.
 3. Je ontvangt een persoonlijke offerte, zorgvuldig samengesteld aan de hand van jouw eisen.
 4. Geef je akkoord met de prijs en afspraken van de offerte? Dan gaan we meteen voor je aan de slag!
  Klantenservice
  Stuur een mail