Buddy deurstoppers

(6)

Bij Vloerglijders.nl vind je een uitgebreide collectie deurstoppers in verschillende kleuren en stijlen. De Buddy deurstoppers zijn onze persoonlijke favoriet. De Buddy's zijn er om je deur en muur te beschermen tegen schade. Of je nu op zoek bent naar een deurstopper in zwart, wit, grijs of een elegante en moderne champagne variant. We hebben ze voor je in een opvallende of speelse kleur die bij jouw interieur past. Zoek dus niet verder, wij hebben de perfecte 'buddy' voor jou!

Gekozen filters
Gesorteerd op


Prijs
0
15

UMBRA x Vloerglijders

Van de Buddy zijn veel verschillende producten leverbaar. Denk aan kasthaken, keukenrolhouders, flesopeners etc. Om ons assortiment uit te breiden hebben wij destijds de Buddy deurstopper opgenomen in het assortiment. Deze was altijd leverbaar in drie verschillende kleuren: blauw, grijs en felrood. Tegenwoordig is deze alleen nog verkrijgbaar in donkergrijze uitvoering... Door een samenwerking met UMBRA kunnen wij de Buddy deurstopper nu als enige leverancier in Nederland ook leveren in 5 andere gave kleuren!

Diverse kleuren en stijlen

De Buddy's zijn bedoeld om openslaande deuren te voorkomen. De rubberen deurstoppers zijn praktisch en makkelijk in gebruik. Dankzij het zachte materiaal (rubber) en slimme ontwerp schuif je de deurstoppers eenvoudig onder de deur. Door de deurstoppers tegen te houden en de deur iets naar je toe te trekken, zet je de deurstopper vast onder de deur. Zo blijven deuren zonder zorgen open staan zonder schade aan de muur te veroorzaken. Dankzij de verschillende kleuren vind je eenvoudig de perfecte match voor elke kamer in jouw huis. De Buddy deurstoppers zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren:

Bescherm je muur en voeg een vleugje stijl toe met onze Buddy deurstoppers. Kies jouw favoriete kleur binnen ons unieke assortiment en ontdek welke kleur en stijl het beste bij jouw interieur past. Bestel vandaag nog je nieuwe 'buddy' en je hebt hem morgen al in huis!