Buisframe slede vierkant

(23)

Op zoek naar glijders voor vierkante buisframes? Wij hebben viltglijders, teflonglijders & glijders van Scratch no More® geschikt voor stoelen met een vierkant, rechthoekig of plat buisframe. Wij leveren ook vilt op rol, om de gehele onderkant van het frame met vilt te bedekken. Zoek je de meest geschikte glijders? Volg hieronder dan onze keuzehulp voor vierkante buisframes.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Gebruik onze keuzehulp!
Geen idee welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp en kom er in een paar stappen achter!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Verschillende soorten glijders voor vierkante buisframes

Wij hebben een uitgebreid assortiment hoogwaardige doppen en glijders voor vierkante buisframe stoelen. Met onze glijders kun je jouw vloer beschermen tegen krassen en slijtage, en kun je tegelijkertijd geniet van moeiteloos schuiven over de vloer. We hebben voor vrijwel iedere combinatie vloer/stoel een geschikte oplossing. Kom je er nou niet uit? Laat het ons weten, we geven je graag een goed advies.

Welke glijders kies ik voor mijn buisframe?

Onze glijders voor platte buisframes bieden bescherming tegen krassen, belangrijk is natuurlijk wel dat je de juiste glijder voor jouw vloer kiest. Bij ons vind je stoelpoot beschermers met een glijvlak van vilt, teflon of drooglooptapijt, geschikt voor rechthoekige of vierkante buisframes.

Welk glijvlak je nodig hebt is afhankelijk van de framemaat, hoe je de glijders wilt monteren en de ondergrond waarop de stoelen komen te staan. Om zeker te zijn dat je de juiste keuze maakt, raden we aan om de keuzehulp te volgen. Een advies wat altijd geldt: Ga voor een groot glijvlak. Door een groot glijvlak onder het frame te monteren zorg je voor lage druk op de vloer. Dit zorgt voor eenvoudig glijden, minder slijtage en langer gebruik van jouw vloerglijders.

De beste vilt oplossing voor stoelen met een vierkant buisframe

Voor een soepele en geluidloze verplaatsing van je vierkante buisframe stoelen zijn onze viltglijders een ideale keuze. Zoek jij naar de beste viltglijders voor stoelen met vierkant buisframe? Dan raden wij je aan om de oude glijders te demonteren en onder het gehele frame een strook zelfklevend plakvilt op rol aan te brengen. Je creëert daarmee een enorm groot glijvlak, dat is positief voor het glijgemak, schuifgeluiden en slijtage.

Scratch no More® voor vierkante buisframe stoelen

We hebben voor vierkante buisframe stoelen tegenwoordig ook glijders van Scratch no More®. Een perfect product voor gebruik op plekken waar veel vervuiling op de ondergrond ligt. Denk hierbij een scholen, sportkantine's en huishoudens met huisdieren. Je kunt kiezen voor de Rivet Click, Minifixx of de Multifixx wanneer je stoelen met een vierkant buisframe hebt. 

Deze glijders zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Of je nu hardhouten vloeren, tegels of laminaat hebt, de stoelpootdoppen en glijders van Scratch no More® bieden de hoogste bescherming.

Service van Vloerglijders

Met onze glijders voor vierkante buisframes hoef jij je geen zorgen meer te maken over beschadigde vloeren of vervelend geschuif. Geniet van stoelen die zacht en geruisloos over de vloer glijden, terwijl je tegelijkertijd de levensduur van je meubels en vloeren verlengt. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil!