Buisframe slede

(35)

Ben je op zoek naar glijders voor buisframe stoelen? Dan ben je bij Vloerglijders aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende soorten buisframe glijders. Bekijk ons ruime assortiment buisframe glijders en laat je inspireren. Ben je op zoek naar andere vloerglijders? Bekijk dan onze collectie glijders voor houten poten, glijders voor stalen poten of meubelwielen.

Lees meer
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10

Assortiment buisframe glijders van Vloerglijders

Bij Vloerglijders vind je veel soorten glijders voor buisframe stoelen. We selecteren de stoeldoppen voor buisframe stoelen op functionaliteit en kwaliteit. Stoelglijders voor buisframe beschermen je stoelen en vloer tegen krassen en andere beschadigingen. Maar niet iedere vloer of stoel van buisframe is hetzelfde. Daarom heeft Vloerglijders verschillende soorten buisframe glijders. Zo zit de juiste buisframe glijder voor jouw vloer en stoel er altijd tussen. Bij ons vind je vloerglijders met een glijvlak van vilt, teflon of nylon.

Er zijn glijders met vervangbare viltschijfjes (ECO-click) en vastgelast vilt. De glijders met vervangbaar vilt zijn in aanschaf wat duurder. Bij deze glijders dienen in de toekomst echter alleen het viltschijfje vervangen te worden. Zo bespaar je op de lange termijn! Bij ons vind je glijders voor buisframe stoelen voor verschillende soorten vloeren. Of je nu een houten vloer, gietvloer of tegelvloer hebt; Vloerglijders heeft de juiste glijders voor stoelen met een buisframe.

Vierkante glijders voor buisframe stoelen

Heb je een buisframe stoel met vierkant frame? Dan kun je gaan voor de vierkante buisframe glijders. Deze bevestig je onder of rondom de poot, waardoor de vloer en de buisframe stoel worden beschermd. De ECO-click glijder voor vierkante buisframe wordt veel toegepast onder vierkante en rechthoekige buisframes. Deze buisframe glijders worden bevestigd met een pin. Daarnaast hebben we glijders voor buisframe stoelen die vastgezet worden met popnagels.

Ronde glijders voor buisframe stoelen

Als je een buisframe stoel met rond frame hebt, vind je bij Vloerglijders ronde buisframe glijders. Een populaire viltglijder voor ronde buisframes is de UNI-XL viltglijder voor buisframes. Deze viltglijder wordt geklemd rondom het buisframe en op zijn plek gehouden door een borgpin. Een voordeel van deze buisframe glijder is dat hij niet met een popnagel of schroefje wordt bevestigd. Dit maakt het monteren en vervangen heel eenvoudig. Toch liever een andere vorm glijders? Dan hebben wij ook stoeldoppen voor de buisframe in de vorm ovaal.

Heb jij een buisframe stoel zonder gaten in de buis? Dan hebben we in het assortiment ook zelfklemmende glijders en zelfklevende glijders opgenomen. Hiervoor zijn geen gaten nodig.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders

Wil jij glijders voor buisframe stoelen kopen? Dan ben je bij Vloerglijders aan het juiste adres. Buisframe glijders zorgen ervoor dat je meubels en woonomgeving minder snel beschadigen. In ons assortiment vind je een ruim assortiment buisframe glijders voor iedere soort meubel en vloer. Bestel jouw glijders voor buisframe stoelen vandaag nog online en profiteer van onze vele voordelen. Bij Vloerglijders kun je veilig betalen en bestellen. Wij hanteren tevens een snelle levering; je bestelling wordt al binnen 1 tot 2 dagen bij je thuisbezorgd.

Heb je vragen over onze buisframe glijders of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren en helpen je graag bij het kiezen van de juiste buisframe glijders of andere vloerbeschermers. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132.