Buisframe slede

(52)

Ben je op zoek naar glijders voor buisframe stoelen? Bij ons vind je verschillende soorten stoelpoot beschermers en stoeldoppen voor buisframes. Bekijk hier ons assortiment buisframe glijders. Ben je op zoek naar andere vloerglijders? Bekijk dan onze glijders voor houten poten, glijders voor stalen poten of meubelwielen.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Bij Vloerglijders.nl vind je veel soorten glijders en stoeldoppen voor buisframe stoelen. We selecteren de stoeldoppen voor buisframe stoelen op functionaliteit en kwaliteit. Stoelglijders voor buisframe stoelen beschermen je vloer tegen krassen en andere beschadigingen.

Verschillende soorten buisframe glijders

Niet iedere vloer of stoel met buisframe is hetzelfde. Daarom heeft Vloerglijders verschillende soorten stoelpoot beschermers. Zo zit de juiste glijder voor jouw vloer en stoel er altijd tussen. Bij ons vind je stoelpootbeschermers met een glijvlak van vilt, teflon of nylon.

Er zijn glijders met vervangbare viltschijfjes (ECO-click) en vastgelast vilt. De glijders met vervangbaar vilt zijn in aanschaf wat duurder. Bij deze glijders dienen in de toekomst echter alleen het viltschijfje vervangen te worden. Zo bespaar je op de lange termijn!

Glijders voor vierkante buisframes

Heb je een stoel met vierkant buisframe? Dan kun je gaan voor de glijders voor vierkante buisframes. Deze bevestig je eenvoudig onder of rondom de poot, waardoor de vloer en stoel worden beschermd.

De viltglijder voor vierkante buisframes wordt veel toegepast onder vierkante en rechthoekige buisframes. Deze buisframe glijders worden bevestigd met een of twee pinnetjes. Daarnaast hebben we glijders voor buisframe stoelen die vastgezet worden met popnagels, schroef of met een sterke zelfklevende 3M tape.

De beste glijders voor stoelen met een vierkant buisframe

Zoek jij naar de beste glijders voor stoelen met vierkant buisframe? Dan raden wij je aan om de oude glijders te demonteren en onder het gehele frame een strook zelfklevend plakvilt op rol aan te brengen. Je creëert daarmee een enorm groot glijvlak, dat is positief voor het glijgemak, schuifgeluiden en slijtage.

Stoelpoot beschermers voor ronde buisframes

Bij Vloerglijders.nl vind je een groot assortiment ronde buisframe glijders. Een populaire viltglijder voor ronde buisframes is de UNI-XL viltglijder voor buisframes. Deze viltglijder wordt geklemd rondom het buisframe en op zijn plek gehouden door een borgpin. Een voordeel van deze buisframe glijder is dat hij niet met een popnagel of schroefje wordt bevestigd. Dit maakt het monteren en vervangen heel eenvoudig.

Glijders voor ronde buisframes zonder gaten

Heb jij een buisframe stoel zonder gaten in de buis? Dan hebben we in het assortiment ook zelfklemmende glijders en zelfklevende glijders opgenomen. Hiervoor zijn geen gaten in het buisframe nodig. Ideaal wanneer je niet wilt boren!

Scratch no More® voor buisframes

We hebben ons buisframe assortiment uitgebreid met de glijders van Scratch no More®. Een perfect product voor gebruik op plekken waar veel vervuiling op de ondergrond ligt. Denk hierbij een scholen, sportkantine's en huishoudens met huisdieren.

Voor ronde buisframes hebben we de Chairfixx glijders van Scratch no More®. Heb je stoelen met een vierkant buisframe? Dan raden we de Scratch no More® Multifixx aan.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Bij ons vind je glijders voor buisframe slede stoelen voor verschillende soorten vloeren. Heb je een houten vloer, gietvloer of tegelvloer? Vloerglijders.nl heeft de juiste glijders voor stoelen met een buisframe.