Doppen voor ronde stalen poten

(47)

Als je op zoek bent naar doppen voor ronde stalen poten, ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan doppen voor ronde stalen poten. Zo zit er altijd wel een stoelpootdop tussen die bij jouw stoelen past. Bij ons vind je doppen voor ronde stalen poten van verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor doppen van pvc, vilt, nylon en teflon. Bekijk hieronder ons assortiment doppen voor rechte stalen poten en kies de beste doppen voor jouw stoelen.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
10
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Soorten doppen voor ronde stalen poten

Bij Vloerglijders.nl verkopen we verschillende soorten doppen voor ronde stalen poten. Zo hebben we stoelpootdoppen van diverse materialen. Ben je op zoek naar stevige doppen die ook buiten gebruikt kunnen worden? Dan zijn pvc doppen voor ronde poten de beste keuze. Onze stoelpootdoppen ombuis zware kwaliteit rubber zijn zelfklemmend en dankzij het extra sterke pvc materiaal ook geschikt voor buiten. Ze gaan bijzonder lang mee!

Ook voor bijvoorbeeld inbuis stoelpootdoppen van vilt ben je bij ons aan het juiste adres. Deze doppen voor ronde stalen poten hebben een extra dikke laag wolvilt voor een lange levensduur. Deze doppen zijn ideaal voor gebruik op gladde vlakke vloeren, zoals laminaat en parket, plavuizen, leisteen of kurk. Omdat de dop zelfklemmend in de buis is, valt deze nauwelijks op.

Naast stoelpootdoppen voor ronde stalen poten van pvc en vilt, verkopen we nog doppen van diverse andere materialen. Zo kun je ook doppen van nylon en doppen van teflon bij ons kopen. Ook voor doppen met verbrede basis, zit je goed bij Vloerglijders.nl.

Formaten doppen voor ronde stalen poten

Naar welk formaat doppen voor ronde stalen poten je ook op zoek bent, je vindt ze zeer waarschijnlijk in ons assortiment. Wij hebben doppen voor ronde stalen poten in allerlei formaten. Zo verkopen we pvc doppen in 8 mm t/m 40 mm. Maar ook de vilten doppen verkopen we van 10 mm t/m 35 mm. Heb je een vraag over de afmetingen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Zoek je doppen voor ronde stalen poten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben doppen voor ronde stalen poten van verschillende materialen en in allerlei formaten. Weet je niet of je de juiste keuze maakt, of heb je een vraag over een van onze stoeldoppen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment en adviseren je over de mogelijkheden.

Heb je de goede doppen voor ronde stalen poten gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk en veilig online bestellen via onze website. De gemiddelde levertijd van onze doppen is 1 tot 2 werkdagen.

Naast doppen voor ronde stalen poten, verkopen we ook doppen voor schuine ronde poten, doppen voor bijzondere poten en buisframe sledes.