Stoelpootdoppen voor schuine poten

(51)

Ben je op zoek naar doppen voor schuine poten? Bij Vloerglijders.nl hebben we een ruim assortiment stoelpootdoppen voor schuine poten. (rond, vierkant & rechthoekig) We hebben ze voor houten en metalen stoelpootjes die in een hoek met de vloer staan. De doppen zijn leverbaar met vilt, nylon, teflon of Scratch no More® glijvlak.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
10
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!

Verschillende doppen voor schuine poten

We hebben verschillende doppen voor schuine poten in ons assortiment. Er zijn doppen voor ronde, vierkante en rechthoekige poten. Juist omdat we doppen verkopen met verschillende glijvlakken, zijn er altijd wel stoelpootbeschermers die bij jouw stoelen passen.

Stoelpootdoppen voor schuine ronde poten

Ons assortiment doppen voor schuine ronde poten is erg uitgebreid. Zo hebben we doppen met vervangbaar vilt. Deze zijn geschikt voor gebruik op vlakke vloeren als laminaat of parket, zeil, linoleum en plavuizen. Dankzij het wolvilt, dat gemakkelijk vervangen kan worden, wordt de vloer optimaal beschermd. Deze doppen zijn perfect om te gebruiken in een ronde stoelpoot die in een hoek van maximaal 18 graden staat met de vloer.

Naast doppen voor schuine ronde poten met vilt, verkopen we ook doppen voor schuine ronde poten met teflon en doppen voor schuine ronde poten met nylon. De nylon doppen zijn t/m 13 mm kantelbaar tot 20 graden en vanaf 14 mm kantelbaar tot 24 graden. De nylon doppen voor schuine poten zijn geschikt voor tapijt, vloerkleden en buitenshuis. De teflon doppen voor schuine ronde poten op tapijt, PVC of linoleum.

Stoelpootdoppen voor schuine vierkante poten

Ons assortiment vierkante stoelpootdoppen voor schuine poten bestaat uit verschillende stelvoeten die te combineren zijn met vierkante insteekdoppen met schroefdraad. De stelvoeten zijn kantelbaar en stellen zichzelf naar de hoek van de poten, zo staat het glijvlak altijd recht op de ondergrond. De doppen zijn leverbaar in de meest voorkomende buismaten en schroefdraad diameters, zodat er altijd een geschikte combinatie te maken is.

Voor schuinstaande vierkante poten is ons assortiment recent uitgebreid met de stoelpootdoppen van Scratch no More®. Deze zijn geschikt voor zowel ronde als vierkante schuinstaande stoelpoten. Daarnaast zijn ze zeer makkelijk te monteren dankzij de handige keilbout bevestiging.

Stoelpootdoppen voor schuine rechthoekige poten

Ons assortiment doppen voor schuinstaande rechthoekige poten is beperkt, maar toch uitgebreid genoeg om de meestvoorkomende stoelen van de juiste bescherming te voorzien. Rechthoekige poten komen tegenwoordig enorm vaak voor, bijvoorbeeld onder de Dutchbone Franky stoelen. Wanneer de poot schuin op de ondergrond staat is het in een aantal gevallen goed mogelijk de schacht van een rechte dop aan te passen, zodat hij goed gemonteerd kan worden. Je moet dan één kant van de schacht met een hobbymes schuin afsnijden. Wil je weten hoe dit eruit ziet? Kijk dan bij de rechthoekige insteekdoppen met vilt onder het kopje montage.

Stoelpootdoppen voor schuine houten poten

Schuinstaande houten poten zijn in opkomst, wij zien deze op onze klantenservice steeds vaker voorbij komen. Voor ronde houten poten met een afgeronde onderkant waren voorheen geen oplossingen mogelijk. Omdat we ons assortiment recent hebben uitgebreid met de producten van Scratch no More®, kunnen we nu voor deze poten de volgende oplossing bieden: Footfixx Wood 3.0. Deze hebben een klein rond kogeltje die onder de poten wordt vastgezet, daarop wordt een verstelbaar beschermvoetje geplaatst. Het glijvlak staat op die manier altijd recht op de ondergrond, de perfecte oplossing voor schuinstaande houten stoelpoten!

Stoelpootdoppen voor schuine poten buiten

Voor buitenmeubilair en tuinstoelen met schuine poten hebben we schuine stoelpootbeschermers voor buiten. Buiten kies je voor een glijvlak van nylon, polymeer, rubber of PVC. De meest gebruikte doppen voor buiten zijn onze omsteekdoppen zware kwaliteit. Deze zijn voor zowel rechte als schuine poten te gebruiken en ideaal voor buiten.

Ben je op zoek naar de beste stoelpootdoppen voor schuine poten die je ook buiten kunt gebruiken? Ga dan voor stoelpootdoppen met vervangbaar polymeer. Ons extreme glijvlak is de beste keuze voor buiten, dit is een zeer slijtvaste kunststof die geen invloed heeft van weersinvloeden.

Formaten doppen voor schuine poten

In ons assortiment stoeldoppen voor schuine poten, vind je allerlei formaten stoelpootdoppen. Zo zijn de doppen met vilt te koop in 10 mm t/m 21 mm. Ook de nylon en teflon doppen zijn te koop in 12 mm t/m 25 mm. Daarnaast heb je ook nog de silent socks, die net iets anders zijn dan de normale stoeldoppen. Let bij het meten op of de stoelpootdoppen inbuis of ombuis zijn. Bij inbuisdoppen meet je de inwendige diameter van de buis, terwijl je bij ombuis doppen de uitwendige diameter meet. Als je vragen hebt over de afmetingen, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben je op zoek naar doppen voor schuine poten? Dan vind je vast de goede doppen in ons assortiment. Wij hebben een ruim assortiment aan stoelpootdoppen in allerlei soorten en maten. Als je twijfelt of je de juiste keuze maakt of vragen hebt over een van onze producten, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Naast doppen voor schuine poten, verkopen we onder andere ook doppen voor rechte ronde poten, meubelwielen en buisframe sledes. Kijk eens rond op onze website en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.