Doppen voor rechte ronde poten

(30)

Ben je op zoek naar doppen voor rechte ronde poten? Dan zit je goed bij Vloerglijders.nl. Wij hebben een groot aantal stoelpootdoppen voor rechte, ronde poten in ons assortiment.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
10
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Waarvan worden doppen voor recht, ronde poten gemaakt?

Onze doppen voor rechte, ronde poten zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo kun je bij ons terecht voor doppen voor rechte ronde poten van vilt, pvc en polyethyleen. Bekijk ons assortiment doppen voor rechte ronde poten en bepaal welke stoelpootdoppen het beste bij jouw stoelen passen.

Welke doppen voor rechte ronde poten van staal?

Een aantal van onze doppen voor rechte ronde poten zijn gemaakt voor stoelen met ronde stalen poten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor stoelpootdoppen voor rechte ronde poten van staal, gemaakt van een zware kwaliteit rubber. De stoelpootdoppen ombuis zware kwaliteit rubber zijn leverbaar in verschillende maten, van 8 t/m 40 mm. De pvc doppen zijn gemaakt van bijzonder sterk materiaal, waardoor ze lang meegaan. Bovendien zijn de rubber doppen voor rechte ronde poten van staal, ook geschikt voor buiten. Zoek je stoelpootdoppen die de gevoelige vloer beschermen? Dan zijn doppen met vilt een aanrader.

Welke doppen voor rechte ronde poten van hout?

Bij Vloerglijders.nl verkopen we niet alleen doppen voor rechte ronde poten van staal, maar ook voor rechte ronde poten van hout. Stoelpootdoppen voor houten poten hebben we in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een pvc dop, maar ook voor een ronde metalen glijder met spijker. Ook voor een ronde ECO-click dop met vervangbaar vilt kun je bij ons terecht. Alle stoelpootdoppen voor rechte ronde poten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De maten zijn per dop zichtbaar op de pagina.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil je doppen voor rechte ronde poten kopen? Dan zit je goed bij Vloerglijders.nl. Wij hebben doppen voor rechte ronde poten van staal en hout in ons assortiment. Zoek je een ander soort stoeldop? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment en adviseren je over de mogelijkheden.

Heb je de goede stoelpootdop gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk en veilig online bij ons bestellen. De gemiddelde levertijd van onze doppen is 1 tot 2 werkdagen.