Doppen voor bijzondere poten

(15)

Ben je op zoek naar stoelpootdoppen voor bijzondere poten? Wij verkopen doppen voor allerlei bijzondere stoelpoten. Je kunt hierbij denken aan stoelpootdoppen voor designstoelen, doppen voor buisframesledes en doppen voor schuine poten. Naar wat voor doppen voor bijzondere poten je ook op zoek bent, in ons assortiment vind je vast en zeker stoelpootdoppen die perfect bij jouw stoelen passen. Bekijk onze producten en maak een keuze!

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10

Welke doppen voor schuine stoelpoten?

Een van onze belangrijkste doppen voor bijzondere poten, zijn de stoelpootdoppen voor schuine stoelpoten. Meestal zijn het stalen ronde poten die een schuine poot hebben. Het staat natuurlijk prachtig, maar een vloerglijder vinden voor deze stoelpoten kan nog wel eens lastig zijn. Maar niet bij Vloerglijders.nl! Zo hebben wij kantelbare inbuis stoeldoppen van vilt. Deze doppen voor bijzondere poten zijn in allerlei maten verkrijgbaar. Maar ook voor bijvoorbeeld silent socks kun je bij ons terecht.

Welke doppen voor buisframesledes?

Ook buisframesledes kunnen wel eens voor moeilijkheden zorgen als het op vloerglijders aankomt. Ook voor dit type stoel hebben we stoelpootdoppen bij Vloerglijders.nl. Je kunt bij ons terecht voor klem buisframe glijders, maar ook voor bijvoorbeeld wrap-around voor buisframes. De laatste is vooral geschikt voor buisframes zonder gaten in het frame.

Welke doppen voor bijzondere poten van designmerken?

Wij verkopen verschillende doppen voor bijzondere poten van designmerken. Je kunt hierbij denken aan stoelpootdoppen voor Eames stoelen, Castelli stoelen, Zuiver stoelen en Fourteen up stoelen. Designmerken verkopen vaak prachtige stoelen, met bijzondere poten. Het is natuurlijk mooi om zo’n bijzonder design stoel in huis te hebben, maar stoelpootdoppen vinden voor deze stoelen kan best een opgave zijn. 

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben je op zoek naar doppen voor bijzondere poten? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar doppen van bijzondere poten van designmerken of naar stoelpootdoppen voor schuine stoelpoten of buisframesledes; bij ons vind je de stoeldoppen waarnaar je op zoek bent. Je kunt bij ons gemakkelijk en veilig online bestellen. De gemiddelde levertijd van onze producten is 1 tot 2 werkdagen. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij geven je graag advies.