Castelli

(1)

Ben je op zoek naar stoeldoppen voor je bureau- of eettafel stoelen van Castelli? Dan zit je goed bij Vloerglijders.nl! Bij ons vind je de handigste stoeldoppen voor deze prachtige design stoelen.  Met de stoeldoppen voor Castelli stoelen kun je jouw prachtige vlakke vloeren van bijvoorbeeld natuursteen en beton goed beschermen tegen krassen. Koop nu jouw stoeldoppen voor Castelli stoelen bij Vloerglijders.nl!

Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
5

Waarom stoeldoppen voor Castelli stoelen kopen?

Houd jij ook van mooie, goede vintage meubelen, als echte eyecatchers in jouw huis? Dan ken je vast de industriële schoolstoelen van Castelli. Deze buisframe stoelen werden ontworpen door Giancarlo Piretti. Deze stoelen wil je natuurlijk lang mooi houden. Je gaat altijd zuinig met de stoelen om, maar de stoeldoppen van Castalli stoelen zorgen voor extra bescherming. 

De stoelen zijn stapelbaar en bij vintage winkels te vinden met een houten of stoffen zitting en rugleuning. Mocht jij een van de gelukkigen zijn die Castelli stoelen kon scoren in goede vintage conditie, dan raden we het absoluut aan om stoeldoppen toe te voegen aan het metal frame. Zo maak je geen vervelende krassen in jouw mooie vloer als je deze stoelen verschuift. 

Waar koop je glijders van hoge kwaliteit voor Castelli stoelen? 

Bij Vloerglijders.nl verkopen we handige stoeldoppen voor Castelli stoelen. Deze glijders zijn specifiek ontworpen voor deze prachtige stoelen. Onze stoeldoppen voor Castelli stoelen zijn kwaliteitsvol en zijn gemaakt uit een stevige vernikkelde metalen stift en een Polyethyleen glijvlak. Het PE glijvlak zorgt ervoor dat de stoeldoppen voor Castelli stoelen zachtjes glijden over de harde ondergrond. 

Hoe stoeldoppen voor Castelli stoelen monteren?

Gelukkig voor jou, zijn de stoeldoppen voor Castelli stoelen helemaal niet moeilijk om te monteren. Bij de glijder krijg je een kunststof houder, die in de stoelpoot wordt geschoven. Eens dit gelukt is, druk je de stift van de glijder in de kunststof houder. Zo blijven jouw stoeldoppen voor Castelli stoelen stevig vastzitten. Voor meer info over de montage, bekijk onze montage-pagina. 

Stoeldoppen voor Castelli stoelen en andere designstoeldoppen

Wil jij graag jouw Castelli stoelen neerzetten op een iets zachtere, vlakke vloer zoals parket? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelfklevend teflon toe te voegen op de stoeldoppen voor Castelli stoelen. Ben je nog op zoek naar stoeldoppen voor jouw andere design stoelen? Ook dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze ‘Design Diversen’-pagina, hier vind je onder andere stoelpootdoppen voor Eames stoelen en Vitra stoelen. 

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl 

Heb je vintage, jaren ‘80 Castelli stoelen gescoord en zoek je nu stoeldoppen voor deze stoelen? Dan vind je de beste stoeldoppen voor Castelli stoelen in ons assortiment. Onze stoeldoppen zijn van de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw vloer geen deuk- en krasvrij blijft! Bij Vloerglijders.nl bestel je jouw stoeldoppen voor Castelli stoelen snel, makkelijk en veilig online. Daarna krijg je van ons de stoeldoppen voor Castelli stoelen binnen 1-2 dagen in huis. Heb je nog vragen over onze stoeldoppen voor Castelli stoelen of over één van de andere stoeldoppen in ons assortiment? Neem dan contact met ons op; onze specialisten helpen je graag.

Behalve stoeldoppen voor Castelli stoelen, scoor je bij ons ook veel andere soorten vloerglijders. Zo vind je in ons assortiment onder meer stoelpootdoppen voor vierkante stalen poten en speciale meubelwielen die geen schade toebrengen aan jouw vloer.