Design Diversen

(9)

Ben je op zoek naar stoeldoppen voor Eames stoelen? Op deze pagina vind je alle stoelpootdoppen en glijders voor Eames stoelen, maar ook stoeldoppen voor Castelli stoelen, stoeldoppen voor Vitra stoelen en stoeldoppen voor de OMG & Fourteen Up stoelen van Zuiver. 

Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
10

Stoeldoppen voor Eames stoelen

Eames stoelen zijn enorm bekend en gewild. De designstoelen, ontworpen door Charles & Ray Eames, zijn in steeds meer woonkamers terug te vinden. Dat is natuurlijk fantastisch, maar veel mensen vergeten een belangrijk onderdeel van de stoelen: de stoelpootdoppen. Want ook designstoelen kunnen krassen veroorzaken op je vloer. Daarom hebben we bij Vloerglijders.nl speciale stoeldoppen voor Eames stoelen in het assortiment.

Stoelpootdoppen Eames stoelen EA108 en EA124

Heb je Eames EA stoelen? Dan kun je bij ons de Glijder ECO-click Eames vilt vervangbaar kopen. Deze glijders zijn geschikt voor de Eames EA108 en EA124. Deze stoeldoppen hebben een systeem waarbij je het viltschijfje eenvoudig kunt vervangen. Je kunt deze glijders combineren met een wolvilt glijvlak of een teflon glijvlak.

Stoelpootdoppen voor Eames kuipstoelen

Ook voor de Eames kuipstoelen hebben we stoelpootdoppen in het assortiment. De Stoelpootdoppen ECO-click Eames base met vervangbaar vilt hebben net als de glijders voor de Eames EA108 en EA124 een vervangbaar glijvlak. De doppen zijn geschikt voor zeil, laminaat of vinyl vloeren en het kunststof glijvlak is geschikt voor op tapijt.

Deze glijders voor Eames stoelen zijn alleen geschikt voor originele Eames H-base en DSS base onderstellen (Eames DCM/LCM/DSX/DAX/Tom Vac).

Naast bovenstaande stoeldoppen, hebben we ook Glijders voor Vitra kuipstoelen DAR/DSR/DKR in ons assortiment. De DSR-Fixx van Scratch no More is geschikt voor vlakke vloeren zoals parket, laminaat, zeil of marmoleum. De glijders zijn zelfklemmend en worden om het ronde kogeltje geklemd.

Stoelpootdopppen voor Castelli en Zuiver OMG & Fourteen Up

Ben je op zoek naar stoeldoppen voor Castelli stoelen of stoeldoppen voor de OMG & Fourteen UP stoelen van Zuiver? Wij verkopen speciale viltdopjes voor Zuiver OMG & Fourteen Up en stoelpootdoppen voor Castelli stoelen. Ook hebben we tegenwoordig viltdopjes voor de Nikki stoelen van Zuiver.

Naast viltdoppen voor de OMG & Fourteen UP stoelen van Zuiver hebben we nu ook een product uit het Scratch no More assortiment; De Fortyfixx. Deze zijn van hoge kwaliteit, beschermen jouw vloer tegen krassen van de OMG stoelen en zorgen ervoor dat je vloer niet zal slijten.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben je op zoek naar stoeldoppen voor designstoelen? Zoals stoelpootdoppen voor Eames stoelen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Bij ons kun je veilig online bestellen. Onze producten worden gemiddeld na 1 tot 2 werkdagen geleverd. Heb je vragen over onze producten of service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!