Design Diversen

(5)

Ben je op zoek naar stoeldoppen voor Eames stoelen? Dan zit je goed bij Vloerglijders.nl! Op deze pagina vind je stoelpootdoppen Eames stoelen, maar ook stoeldoppen voor Castelli stoelen, stoeldoppen voor Vitra stoelen en stoeldoppen de Zuiver OMG / Fourteen Up stoelen. Wanneer je op zoek bent naar stoeldoppen voor designstoelen, ben je bij ons dus aan het juiste adres. Bekijk snel ons assortiment en maak een keuze!

Lees meer
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5

Stoeldoppen Eames stoelen

De Eames stoelen zijn enorm bekend en gewild. De designstoelen, ontworpen door Charles & Ray Eames, zijn in steeds meer woonkamers terug te vinden. Dat is natuurlijk fantastisch, maar veel mensen vergeten een belangrijk onderdeel van de stoelen: de stoelpootdoppen. Want ook designstoelen kunnen krassen veroorzaken op je vloer. Daarom hebben we bij Vloerglijders.nl speciale stoeldoppen Eames stoelen in het assortiment.

Stoelpootdoppen Eames stoelen EA108 en EA124

Heb je Eames EA stoelen? Dan kun je bij ons de Glijder ECO-click Eames vilt vervangbaar kopen. Deze stoelpootdoppen zijn geschikt voor de Eames EA108 en EA124. Deze stoeldoppen Eames stoelen hebben een ECO-click systeem, waardoor je het viltschijfje makkelijk vervangt. Je kunt deze glijder combineren met een wolvilt glijvlak of een teflon glijvlak. De stoelpootdop is daardoor geschikt voor allerlei ondergronden.

Stoelpootdoppen Eames kuipstoelen

Ook voor de Eames kuipstoelen hebben we stoelpootdoppen in het assortiment. Deze Stoelpootdoppen ECO-click Eames base vilt vervangbaar hebben net als de glijders voor de Eames EA108 en EA124 een ECO-clicksysteem. Het glijvlak van vilt is geschikt voor gladde vloeren zoals zeil, laminaat of vinyl vloeren en het kunststof glijvlak is geschikt voor op tapijt. Deze glijders voor Eames stoelen zijn alleen geschikt voor originele Eames H-base en DSS base onderstellen (Eames DCM/LCM/DSX/DAX/Tom Vac).

Naast bovenstaande stoeldoppen Eames stoelen, hebben we ook Glijders voor Vitra kuipstoelen DAR/DSR/DKR in ons assortiment. Deze glijders zijn leverbaar met kunststof glijvlak voor op het tapijt en met een vilt glijvlak voor vlakke vloeren zoals parket, laminaat, zeil of marmoleum. De glijders zijn zelfklemmend en worden om het ronde uiteinde van de frame-poot geklemd.

Overige stoeldoppen: Castelli en Zuiver OMG / Fourteen Up

Ben je op zoek naar stoeldoppen voor Castelli stoelen of stoeldoppen voor de OMG / Fourteen UP stoelen van Zuiver? Dan kun je ook terecht bij Vloerglijders.nl. Wij verkopen Stoelpootdoppen Zuiver OMG / Fourteen Up vilt vervangbaar en Glijders voor Castelli stoelen (Giancarlo Piretti) van hoge kwaliteit. Deze stoeldoppen beschermen jouw vloer tegen krassen en zorgen ervoor dat je stoelen minder snel slijten.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil je stoeldoppen kopen voor designstoelen? Zoals stoelpootdoppen Eames stoelen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Bij ons kun je veilig online bestellen. Onze producten worden gemiddeld na 1 tot 2 werkdagen geleverd. Heb je vragen over onze producten of service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!