Zachte bureaustoelwielen

(32)

Ga jij al rollend met je bureaustoel naar het koffieapparaat, naar je collega aan een andere tafel of naar de prullenbak? Dan is de kans groot dat je bureaustoel flink wat krassen en strepen achterlaat. Bescherm jouw vloer met wielen!

Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
10

Wat zijn zachte bureaustoelwielen?

Een bureaustoelwiel met zacht loopvlak is een wiel dat wordt bevestigt onder de poten van je bureaustoel. Met deze wielen bescherm je jouw vloer. Beschadigingen op je parket, laminaat of andere vloer zijn vaak moeilijk verhelpen. Voorkomen is beter dan genezen. Zo kan een bureaustoelwiel met zacht loopvlak kan een uitkomst bieden. En laat Vloerglijders.nl nu een enorm aanbod hebben met bureaustoelwielen met zacht loopvlak. Zo kan jouw vloer nog jaren mee.

Waarom een zacht bureaustoelwiel?

Onze bureaustoelwielen zacht loopvlak zijn speciaal ontwikkeld voor bureaustoelen op harde vloeren. Denk hierbij aan vloeren zoals parket, laminaat, steen, linoleum, kurk en PVC. Bureaustoelwielen zacht loopvlak zijn vaak gemaakt van zacht PUR-rubber en zijn streep- en krasvrij. Hierdoor zijn bureaustoelwielen zacht loopvlak uitermate geschikt voor kwetsbare én harde vloeren. Een bureaustoelwiel met zacht loopvlak maakt ook veel minder lawaai dan een hard bureaustoelwieltje. Al dat gekraak en gepiep is dan ook verleden tijd. Dit zullen de onderburen ook waarderen. Heb je wel een nieuw bureaustoelwiel nodig, maar rol jij over vloerbedekking of tapijt? Neem dan een kijkje bij onze bureaustoelwielen met hard oppervlak.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Bureaustoelwiel met zacht loopvlak van Vloerglijders.nl

Heb jij parket, laminaat, steen, linoleum of een andere harde vloer waar je dagelijks overheen rolt met je bureaustoel? Bestel dan je bureaustoelwielen zacht loopvlak op Vloerglijders.nl. Bij ons heb je de keuze uit een enorm aanbod bureaustoelwielen zacht oppervlak. Wij helpen je jouw vloer te beschermen. Bestel eenvoudig en veilig online je bureaustoelwiel en profiteer van een snelle verzending. Binnen 1-2 dagen worden jouw pakket bij je thuisbezorgd.

Onder ieder bureaustoelwiel geven wij je een uitleg over het type wieltje, het materiaal, het draagvermogen, de maatvoering, montage, het geschikte meubel om het wiel onder te plaatsen, de vloer waar het wiel geschikt voor is, en meer. Zo weet jij zeker dat je het juiste meubelwiel kiest. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons stappenplan om het juiste meubelwiel te vinden. Kom je er toch niet helemaal uit, dan kun je ook contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste vloerglijder.