PVC vloerglijders

(22)

Jij wilt je nieuwe PVC vloer natuurlijk goed beschermen tegen krassen, strepen en andere lelijke beschadigingen. Toch is een kras zo gemaakt. Wij hebben vloerglijders die de PVC vloer beschermen tegen tegen lelijke krassen en strepen: onze PVC stoelpootdoppen. Let altijd op: een groter glijvlak zorgt voor een betere bescherming en een langere levensduur.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!

Wat is een PVC vloerglijder?

PVC kennen we allemaal. Het is namelijk een van de meeste gebruikte kunststoffen. Waarom is PVC nu zo populair? PVC is, in vergelijking tot veel andere kunststoffen, erg goedkoop en makkelijk te bewerken. Maar niet alleen de prijs is interessant, PVC is ook erg duurzaam en slijtvast. PVC gaat bijzonder lang mee en vooral dit vinden wij erg belangrijk. Om de PVC vloer te beschermen tegen krassen wordt er een PU-beschermlaag op de stroken/planken aangebracht. Die beschermt de vloer maar maakt deze ook anti-slip. Onze speciale PVC stoelpootdoppen zorgen ervoor dat jouw stoelen weer makkelijk kunnen schuiven en, zijn duurzaam in gebruik en gaan zodoende erg lang mee. 

Waar kun je PVC vloerglijders voor gebruiken?

We hebben voor vrijwel ieder frame een geschikte stoelpootdop voor jouw PVC vloer. Op PVC-vloeren is het erg belangrijk dat je een groot glijvlak gebruikt. Door de beschermende PU-beschermlaag is een klein glijvlak vaak snel versleten en zullen stoelen ook niet gemakkelijk verschuiven. Let dus altijd op: een groter glijvlak zorgt voor een betere bescherming en een langere levensduur.

Naast PVC vloerglijders, hebben wij ook stoelpootdoppen van PVC (en rubber) materiaal. Deze PVC stoelpootdoppen zijn niet geschikt om te gebruiken op jouw PVC vloer. In dit geval gaat het namelijk over het materiaal van de stoelpootdoppen zelf. Uiteraard zijn onze stoelpootdoppen ook in een groot aantal verschillende maten verkrijgbaar.

Wat plak of bevestig je onder je stoel bij een pvc vloer?

Welke doppen het meest geschikt zijn voor een PVC vloer is afhankelijk van de stoelen waarvoor de vloerbeschermers nodig zijn. Voor ieder type frame is synthetisch vilt het beste vilt om te gebruiken op een PVC vloer. Kies ook voor stoelpootdoppen met een extra groot glijvlak voor betere bescherming en zo min mogelijk slijtage. Synthetisch vilt hecht namelijk niet aan de PU-beschermlaag van de PVC-vloer.

Meer weten? Lees dan ons blog over bescherming voor PVC vloeren of een van onze andere blog-artikelen:

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij je houten tuinmeubelen, krukje of eetkamerstoel voorzien van een PVC vloerglijder? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Wij hebben uitstekende PVC vloerglijders voor een zacht prijsje. Je kunt onze PVC vloerglijders veilig en eenvoudig online bestellen. Bij een online bestelling profiteer je van een snelle levering. Binnen 1-2 dagen ligt je pakketje op de deurmat.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloerglijders? Neem dan vooral een kijkje bij ons stappenplan. Hier kun je per vloer en per meubel bekijken welke vloerglijder het meest geschikt is voor jouw situatie. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice. Met +10 jaar ervaring in het vak kunnen wij jou vrijwel altijd helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0228 222 132. Je kunt uiteraard ook een mailtje sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder. Hopelijk zien we je snel op Vloerglijders.nl