Hartman® stoelpootdoppen

(30)

Als officiële Hartman dealer leveren wij het volledige assortiment originele stoelpootdoppen voor de tuinstoelen van het merk Hartman®. Wij leveren niet alleen doppen voor tuinstoelen die nog geproduceerd worden maar ook een groot assortiment doppen voor stoelen die reeds uit productie zijn.

Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
20

Originele stoelpootdoppen voor Hartman tuinstoelen

We hebben alle doppen voor Hartman® tuinstoelen in ons assortiment. Omdat we de originele doppen verkopen, kun je eenvoudig de juiste doppen bestellen. Opmeten van de stoelpoten is vaak niet eens meer nodig! Heb je stoelen die inmiddels niet meer verkocht worden? Ook daarvoor hebben we doppen beschikbaar! De doppen zijn in iedere kleur leverbaar en doen daarom geen afbreuk aan het ontwerp van de tuinstoelen.

Wij leveren de originele doppen voor onderstaande Hartman® tuinstoelen:

De doppen voor Hartman® model Sophie zijn leverbaar voor uitvoering Element, Teak, Rondo & Studio. Omdat de stoelen leverbaar zijn in meerdere kleuren, zijn de doppen ook verkrijgbaar in de bijpassende kleuren: zwart, wit, xerix, misty grey en taupe.

Je kunt kiezen voor een kleur die aansluit op de kleur van de stoel, je kunt ook kiezen voor een kleur die aansluit op de ondergrond. Zeker wanneer je een lichte ondergrond hebt, kunnen donkergekleurde doppen wat residu achterlaten.

Tuinstoeldoppen van hoge kwaliteit

Hoewel we het volledige assortiment van Hartman aanbieden, kan het zijn dat jouw model niet tussen de opties staat. Geen probleem! Vloerglijders.nl heeft namelijk een groot assortiment tuinstoeldoppen voor veel verschillende ondergronden zoals natuursteen, straatstenen, klinkers, siergrind etc. Hoewel dit geen originele Hartman doppen zijn, weten we zeker dat we tuinstoeldoppen hebben die je kunt gebruiken.

Lees ook onze blog: 4 tips om de vloer in jouw tuin te beschermen!

Service van Vloerglijders.nl

Ben je op zoek naar doppen voor Hartman tuinstoelen? Dan vind je vast de goede doppen of glijders in ons assortiment. Wij hebben het gehele assortiment aan stoelpootdoppen voor Hartman stoelen in allerlei soorten en maten. Als je twijfelt of je de juiste keuze maakt of vragen hebt over een van onze producten, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Als je de juiste onderdelen voor je Hartman tuinmeubels gevonden hebt, kun je deze gemakkelijk en veilig online bestellen via onze website. De gemiddelde levertijd van onze stoelpootdoppen is 1 tot 2 werkdagen.

Naast doppen voor Hartman tuinmeubilair, verkopen we ook doppen voor rechte ronde potenmeubelwielen en glijders voor buisframe slede stoelen.