Stoelpootdoppen voor tuinstoelen

(20)

Een nieuwe set tuinstoelen geeft een frisse look in je tuin, maar wat als deze stoelen krassen opleveren tijdens het schuiven? Dan kun je het best zo snel mogelijk stoelpootdoppen onder je tuinstoelen plaatsen. Hiervoor ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres, wij hebben een ruim aanbod aan stoelpootdoppen die jouw tuintegels beschermen. Kijk snel verder!

Lees meer
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5

Waarom tuinstoel doppen voor buiten?

Het is zo gebeurd, een kras op je tuintegels. Een (klein)kind die zonder nadenken zichzelf verder aan tafel trekt of een moment van onbedachtzaamheid. Zit de beschadiging er al op? Dan kun je er vaak al niets meer aan doen. In dit geval is voorkomen beter dan genezen. Het is gelukkig erg gemakkelijk om je tuintegels te beschermen. Als je stoeldoppen aanbrengt op je tuinstoelen, zullen je tegels lang krasvrij blijven.

Soorten doppen voor tuinstoelen

Bij Vloerglijders.nl begrijpen wij als geen ander dat krassen op terrastegels een grote ergernis is. Daarom hebben wij verschillende soorten stoelpootdoppen om je terras mee te beschermen:

Wij hebben veel meubelbeschermers die zich perfect lenen voor tuinstoelen. Denk aan rubberen doppen, deze hebben een hoge kwaliteit waardoor ze jaren mee gaan. Rubberen stoelpoot doppen passen dankzij het tijdloze design zeker ook bij jouw tuinstoelen. Dit geldt overigens voor het grootste deel van onze stoeldoppen voor stalen, ronde poten, maar ook als je op zoek bent naar meubeldoppen rechthoekige poten heb je ruime keuze.

Stoelpootdoppen voor tuinstoelen van Vloerglijders.nl

De tuinstoel doppen van vloerglijders zijn geschikt voor veel verschillende ondergronden zoals beton, natuursteen, straatstenen, klinkers, siergrind etc. Je kunt onze tuinstoel doppen zowel binnen als buiten gebruiken, ze zijn immers bestand tegen vocht.

De voornaamste functie van de stoelpootdoppen? Het beschermen van de vloer! Of je nu op zoek bent naar tuinstoel doppen voor vlakke, zachte of ruwe ondergrond, bij Vloerglijders.nl vind je altijd wat je zoekt.

Lees ook onze blog: 4 tips om de vloer in jouw tuin te beschermen!

Service van Vloerglijders.nl

Ben jij er klaar voor om krassen te voorkomen op je tuintegel en wil je tuinstoel doppen kopen? Bij Vloerglijders.nl ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de beste pootdoppen voor onder je tuinstoelen. Onze doppen voor tuinstoelen zorgen ervoor dat jouw tuinmeubels en omgeving minder snel beschadigen. En dat is wel zo fijn.

Wij hebben een ruim assortiment stoeldoppen voor voor ieder soort tuinmeubel en ondergrond. Bestel je nieuwe stoeldoppen vandaag nog online en profiteer van vele voordelen. Zo kun je bij ons veilig betalen en bestellen, wordt jouw bestelling snel verzonden en ontvang je jouw pakketje binnen 1 tot 2 dagen in huis!

Heb je vragen over onze stoelpootdoppen of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en hulp bij de juiste keuze tuinstoel pootdoppen of andere vloerbeschermers.