Zuiver

(7)

Ben je op zoek naar doppen voor Zuiver stoelen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Wij verkopen stoelpootdoppen voor Zuiver stoelen die jouw vloer beschermen tegen krassen en deukjes. Deze dopjes worden veel verkocht, omdat de stoelen met kleine, zwarte dopjes geleverd worden die deuken veroorzaken op houten vloeren. Dat wil je natuurlijk niet! Met onze doppen voor Zuiver stoelen gaat jouw vloer een stuk langer mee.

Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
5

Doppen voor Zuiver stoelen OMG en Fourteen Up

Het zijn prachtige stoelen, de OMG stoel en de Fourteen Up stoel van designmerk Zuiver. Maar helaas blijkt uit veel ervaringen dat de stoelen de vloer nog wel eens beschadigen. De stoelen worden geleverd met kleine, zwarte dopjes, die de vloer niet goed beschermen tegen krassen en deukjes. Onze doppen voor Zuiver stoelen lossen dit probleem gelukkig gemakkelijk op. Wij verkopen stoelpootdoppen Zuiver OMG / Fourteen Up met vervangbaar vilt die je vloer optimaal beschermen. De meegeleverde viltschijfjes van deze doppen laten de vloer makkelijk glijden en zorgen ervoor dat er geen krassen meer veroorzaakt worden. Je kunt de dop eenvoudig in de stoelpoot drukken; montage is dus zo gebeurd en de viltschijfjes zijn eenvoudig vervangbaar. Bovendien hebben de dopjes een zeer stijlvol uiterlijk.

Naast doppen voor Zuiver stoelen, verkopen we bij Vloerglijders.nl nog andere stoelpootdoppen voor bijzondere poten, designstoelen, buisframe sledes, meubelwielen en bijvoorbeeld doppen voor ronde stalen poten.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil je doppen voor Zuiver stoelen kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen doppen voor Zuiver stoelen van goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. Je kunt de stoelpootdoppen gemakkelijk online bestellen en ontvangt deze dan met 1 à 2 werkdagen in huis. Heb je twijfels of vragen over een van onze producten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!