Zelfklevend

(38)

Als je op zoek bent naar materiaal waardoor jouw meubels gemakkelijk over de vloer van jouw woning glijden, zijn de zelfklevende producten van Vloerglijders.nl wellicht iets voor jou. Bij ons vind je zelfklevende producten die ervoor zorgen dat jouw meubels gemakkelijk over de vloer glijden, zonder dat ze krassen of beschadigingen achterlaten.

Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
40
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

In ons assortiment zelfklevende producten vind je plakvilt en zelfklevend teflon. Bekijk ons assortiment en zorg ervoor dat jouw meubels geen beschadiging meer achterlaten op de grond en je je stoelen makkelijk kunt verschuiven.

Zelfklevend teflon

Heb jij een zachte vloer, zoals een vloerkleed of tapijten vloer? Dan is het zelfklevend teflon van Vloerglijders.nl echt iets voor jou. Zelfklevend teflon is speciaal ontwikkeld als glijder voor verschillende soorten meubels. Dit zelfklevende product bestaat uit een rubberen ondergrond met zelfklevende plaklaag en teflon (PTFE) glijvlak.

Door de rubberen laag wordt er voor tril- en geluiddemping gezorgd. Het teflon glijvlak geeft het zelfklevende product een zeer lage wrijvingscoëfficiënt. Hierdoor kun je je meubels gemakkelijk verschuiven. De lijmlaag van het zelfklevende teflon is in principe sterk genoeg, maar het is altijd beter om teflon te bevestigen met een speciale dop, schroef of spijker.

Voor de beste hechting van het zelfklevend teflon raden we aan om de ondergrond te schuren met een stuk schuurpapier met grove korrel, dit zorgt voor een optimale hechting.

Zelfklevend teflon kan worden gebruikt bij meubels die op zachte ondergronden staan, zoals vloerkleden of tapijt. Daarnaast is het ook goed te gebruiken op gladde, harde ondergronden, zoals marmer of plavuizen (zonder voegen).

Plakvilt

Een van de andere zelfklevende producten die je bij Vloerglijders.nl vindt, is plakvilt. Plakvilt is een zelfklevend product dat is ontworpen voor harde vloeren, zoals houten vloeren en laminaat vloeren. Door het vilt onder je meubels te plakken, voorkom je krassen op je vloer. Bij Vloerglijders.nl vind je deze zelfklevende producten in verschillende afmetingen, diktes en materialen. Zo vind je plakvilt van diktes van 2, 3 en 5 mm. Bij plakvilt geldt: hoe dikker het vilt, hoe beter het beschermt tegen krassen.

Naast het plakvilt in verschillende diktes, vind je bij Vloerglijders.nl plakvilt in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen tussen wolvilt en synthetisch vilt. Bij Vloerglijders.nl vind je rond zelfklevend wolvilt en vierkant zelfklevend wolvilt in verschillende maten.

Alles kan op maat geproduceerd worden bij Vloerglijders.nl

Dankzij onze goede contacten met verschillende grote leveranciers in binnen- en buitenland, kan ons plakvilt in vrijwel iedere vorm, kleur, afmeting en aantal geleverd worden. Het is niet altijd mogelijk om kleine hoeveelheden te bestellen, heb je een speciale aanvraag kijken we graag mee naar de mogelijkheden.

Zelfklevende producten kopen bij Vloerglijders.nl

Bij Vloerglijders.nl vind je zelfklevende producten van de beste kwaliteit. Als je onze producten online bestelt, kun je er vanuit gaan dat je kwaliteit in huis haalt. De zelfklevende producten beschermen je vloer tegen krassen en beschadiging van het schuiven van meubels. Meubels zorgen voor krassen en beschadiging van je vloer. Je eetkamerstoelen verschuif je natuurlijk vaak per dag, maar ook andere meubels kunnen je vloer beschadigen. Een zandkorrel of splinter onder de poot van je meubel zorgt al voor een kras. Door zelfklevende producten onder je meubels te bevestigen, voorkom je dit. Met de zelfklevende producten kun je gerust de hele boel omgooien en verschuiven, zonder dat er krassen ontstaan.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij zelfklevende producten kopen? Bij Vloerglijders ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar plakvilt en zelfklevend teflon. Zelfklevende producten zorgen ervoor dat jouw meubels en woonomgeving minder snel beschadigen.

Wij hebben een ruim assortiment zelfklevende producten voor ieder soort meubel en vloer. Bij ons zijn de zelfklevende producten online te koop! Bestel jouw zelfklevende producten vandaag nog online en profiteer van vele voordelen. Zo kun je bij ons veilig betalen en bestellen, wordt jouw bestelling snel verzonden en ontvang je jouw pakketje binnen 1 tot 2 dagen in huis!

Heb je vragen over onze zelfklevende producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en hulp bij de juiste keuze zelfklevende producten of andere vloerbeschermers, zoals meubelwielen en rubberen stoelpootdoppen.