Meubelwielen met rem

(12)

Meubelwielen maken het makkelijker om je meubels te verplaatsen zonder schade aan je vloer te veroorzaken. Maar soms is het handig dat er een rem op de meubelwielen zit, zodat je je meubelstuk vast kunt zetten.

Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
10

Als je op zoek bent naar meubelwielen met rem om jouw meubels makkelijk te kunnen verplaatsen en vast te zetten, ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende meubelwielen met rem van een hoge kwaliteit. Wij selecteren onze meubelwielen met rem speciaal op functionaliteit en kwaliteit. Bekijk ons aanbod meubelwielen met rem en kies de juiste meubelwielen. 

Wat zijn meubelwielen met rem?

Een meubelwiel is een wiel dat je onder de poten van je meubels kunt bevestigen. Een meubelwiel met rem maakt het makkelijkals je jouw meubels makkelijk wilt verplaatsen. Maar het is ook erg makkelijk als je de meubels weer vast kunt zetten, zodat ze niet verschuiven als je er op leunt. Bij ons vind je zwenkwielen met rem van hoge kwaliteit. Als je meubels zonder wielen verplaatst, kan dit leiden tot schade aan je meubels en vloer. Daarnaast is het ook schadelijk voor je eigen rug en knieën. Door je meubels te voorzien van meubelwielen met rem bescherm je de meubels, vloeren en jezelf!

Zijn meubelwielen met rem voor ieder soort vloer geschikt?

Of je nu een houten vloer, betonnen vloer of vloer van zeil hebt, bij Vloerglijders.nl vind je een zwenkwiel voor stoelen en diverse meubels en vloeren. Zo zijn er wielen voor meubels die speciaal geschikt zijn voor harde vloeroppervlakken en meubelwielen die geschikt zijn voor zachtere vloeroppervlakken.

Heb jij thuis een harde vloer, dan vind je bij Vloerglijders meubelwielen met rem met een zacht loopvlak. De zachte PUR-rubber band is zeer geschikt voor gebruik op kwetsbare én harde vloeren. Deze wielen hebben geen grote puntbelasting en zullen daarom geen strepen trekken in erg zachte vloeren. Deze wielen zijn ook leverbaar met een harde band, voor gebruik op zachte vloeren.

Naast de mooiste en fijnste meubelwielen met rem vind je bij Vloerglijders ook andere producten om je meubels en vloer te beschermen. Ga bijvoorbeeld voor onze rubberen doppen, glijder voor buisframe stoelen en  stoelpootdoppen

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders

Wil jij meubelwielen met rem kopen? Bij Vloerglijders.nl ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar zwenkwielen met rem voor onder ieder soort meubel. Meubelwielen met rem zorgen ervoor dat jouw meubels en woonomgeving minder snel beschadigen en dat je je meubels kunt vastzetten. Wij hebben een ruim assortiment meubelwielen met rem voor ieder soort meubel en vloer. Bestel jouw meubelwielen met rem vandaag nog online en profiteer van vele voordelen. Zo kun je bij ons veilig betalen en bestellen, wordt jouw bestelling snel verzonden en ontvang je jouw pakketje binnen 1 tot 2 dagen in huis!

Heb je vragen over onze meubelwielen of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en hulp bij de juiste keuze meubelwielen of andere vloerbeschermers.