Viltdoppen

(37)

Ben je op zoek naar viltdoppen voor jouw stoel of fauteuil? Die vind je op deze pagina! Vloerglijders.nl heeft allerlei verschillende viltdoppen voor in, om of onder jouw stoelpoten in het assortiment. De beste viltdoppen voor stoel- en meubelpoten kun je in deze categorie vinden.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
10
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Welke soorten viltdoppen zijn er?

We hebben viltdoppen voor ronde, vierkante, ovale rechte en schuinstaande poten. We hebben ook doppen met vilt voor designstoelen zoals de Eames kuipstoelen en de OMG en Fourteen Up stoelen van Zuiver. We hebben insteekdoppen met vilt en omsteekdoppen met vilt. Ook hebben we viltdoppen met kleine pin/stift en dikke laag vilt die je eenvoudig onder jouw buisframe stoelen kunt plaatsen. Onze viltdoppen bieden langdurige bescherming voor jouw vloer. Met onze viltdopjes voorkom je schade aan je vloer én slijtage van je stoelpoten.

Viltdoppen van Vloerglijders.nl

Als je op zoek bent naar de beste viltdoppen voor onder jouw stoelen, ben je bij Vloerglijders.nl altijd aan het juiste adres. De viltdoppen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en dat is heel belangrijk. Wanneer het vilt onder de doppen versleten is, kan dat vervelende gevolgen hebben. Denk hierbij aan krassen op de vloer en een scherp geluid wanneer je de stoel verplaatst. Om dit te voorkomen, zijn onze viltdoppen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zodat deze lang meegaan. Bekijk ons assortiment doppen met vilt en bepaal welk type viltdop jij nodig hebt!

Voor welke vloeren zijn viltdoppen geschikt?

Onze viltdoppen zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals harde houten vloeren, laminaat, vinyl, VCT, gevlinderd beton en keramische vloeren. Ook voor kwetsbare vloeren zoals parket zijn viltdoppen ideaal. We hebben doppen met verschillende soorten vilt: naaldvilt en wolvilt. Beide viltsoorten hebben hun specifieke werking, meer daarover vind je op de verschillende productpagina's.

Welke viltdoppen voor smalle ronde poten?

Bij smalle ronde stoelpoten is het van belang dat je de juiste viltdoppen gebruikt. Deze poten staan vaak schuin en hebben standaard een klein vilten glijvlak. Wij raden daarom schuine viltdoppen aan met een groot glijvlak. Deze viltdoppen stellen zichzelf naar de gradenhoek van de stoelpoten, het grote glijvlak zorgt voor een grote drukverlichting op de ondergrond. Onze voorkeur gaat uit naar de kantelbare viltdoppen met vervangbaar vilt. Je kunt het vilt van dit type ECO-click viltdoppen vervangen; dat bespaart tijd en geld! Staan de poten recht en zoek je een envoudige oplossing? Dan kun je ook kiezen voor de omsteekdoppen met vilt.

Zijn er viltdoppen met schroefdraad?

Voor viltdoppen met schroefdraad ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben viltdoppen met M6, M8 en M10 schroefdraad. Deze doppen hebben een sterke kunststof basis met daarop een dikke laag aangelast wolvilt, perfect voor gevoelige vloeren.

Welke viltdoppen voor vierkante poten gebruiken?

Als jij stoelen hebt met vierkante stalen poten, hebben wij de juiste viltdoppen in ons assortiment. Onze viltdoppen voor stalen vierkante poten zijn leverbaar in veel verschillende afmetingen en ook leverbaar in rechthoekige uitvoering. Ook kun je kiezen voor kantelbare viltdoppen die je kunt combineren met een insteekdop met schroefdraad. Dat is handig, want zo staan de viltdoppen altijd vlak op de vloer.

Welke viltdoppen voor PVC vloer kopen?

Binnen ons assortiment hebben we twee producten die je op een PVC vloer kunt gebruiken. De viltdoppen met XL glijvlak hebben onze voorkeur. Deze verlagen de druk op de vloer dankzij het grote glijvlak en zijn een stijlvolle oplossing onder smalle poten. Heb je geen goede ervaringen met vilt? Dan kun je ook altijd kiezen voor de doppen uit het assortiment Scratch no More.

Kun je viltdoppen gebruiken in plaats van meubelwielen?

Het is goed mogelijk om je meubelwielen te vervangen met viltdoppen, wij noemen deze in dit geval meubelpootjes. Vloerglijders.nl heeft speciale meubelpootjes met vilt die ervoor zorgen dat de zithoogte van de stoel behouden blijft. Een voorbeeld hiervan is het ronde ECO-click meubelpootje met vervangbaar vilt. We hebben nog veel meer meubelpootjes, die zullen in de komende maanden op de website worden toegevoegd. Benieuwd? Je kunt ons hier altijd over mailen.

Welke viltdoppen voor designmeubelen?

Voor designmeubelen kun je viltdoppen speciaal voor deze meubelen ontworpen gebruiken. Wij hebben viltdoppen voor de Eames EA stoelen en viltdoppen voor de Eames kuipstoelen. Heb je de OMG stoelen van Zuiver? Daarvoor hebben we speciale Zuiver OMG viltdopjes. Deze viltdoppen hebben een vervangbaar glijvlak, waardoor je het viltschijfje gemakkelijk kunt vervangen.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben jij op zoek naar viltdoppen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar viltdoppen voor stalen poten, houten poten, buisframes, meubelwielen of designstoelen; bij ons vind je de viltdoppen waarnaar je op zoek bent. En je kunt bij ons altijd veilig online bestellen. De gemiddelde levertijd van onze bestellingen is 1 tot 2 werkdagen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!