Stelvoeten

(23)

Ben je op zoek naar stelvoeten? Bij Vloerglijders.nl hebben we stelvoeten met M6, M8 of M10 schroefdraad voor zowel schuine als rechtstaande poten. Stelvoetjes zijn ideaal om te gebruiken onder stoelen en meubilair om hogere of juist lagere zithoogte te realiseren. De stelvoeten zijn leverbaar met vilt, nylon, teflon of ons Scratch no More® glijvlak.

Categorieën
keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
5
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Geen idee welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp en kom er in een paar stappen achter!

Verschillende soorten stelvoeten

Stelvoeten worden ook wel stelpoten of justeervoeten genoemd. Stelvoetjes worden veelal gebruikt om verschillend in de ondergrond te compenseren of te zorgen voor een stabiele stand van stoelen, tafels, kasten of ander meubilair. Ze worden ook veel toegepast onder keukens, apparaten en machines. Ons assortiment bestaat uit vaste & kantelbare stelvoeten met veel verschillende soorten glijvlakken waarbij de focus ligt op bescherming van de ondergrond.

Stelvoeten met M6 schroefdraad

Stelvoetjes met M6 schroefdraad zijn razend populair. Ze worden overal toegepast: onder tafels, stoelen met smalle stoelpootjes en allerlei meubilair waar weinig ruimte is om schroefdraad te bevestigen. Een van onze favorieten is de stelvoet M6 met vilt. Een simpel maar zeer sterk viltdopje met dikke laag wolvilt die de vloer weer tijden zal beschermen.

Veel stoelen zijn tegenwoordig uitgevoerd met zeer smalle schuinstaande stoelpoten. Deze geven de stoelen een aparte uitstraling maar zorgen ook voor instabiliteit. Vanuit de leverancier worden vaak harde kunststof stelvoetjes met schroefdraad geleverd om de poten juist af te stellen. Deze zijn funest voor de vloer en zullen binnen de kortste keren aan vervanging toe zijn. Wij hebben daarvoor onze kantelbare stelvoeten met M6 schroefdraad. Deze zijn leverbaar met zes verschillende glijvlakken zodat je altijd de juiste combinatie van vloer en glijvlak kunt maken.

Stelvoeten met M8 schroefdraad

Stelvoetjes met M8 schroefdraad worden veel toegepast in combinatie met een ronde of vierkante inslagdop met schroefdraad. Dankzij het dikkere schroefdraad worden ze veel toegepast onder tafels, stoelen en kasten. Onder IKEA kasten zijn ook 9/10 keer M8 stelvoetjes aanwezig. Ideaal wanneer de ondergrond niet helemaal gelijk is, of een tafel of kast niet de juiste hoogte heeft. Iedere stelvoet met M8 schroefdraad is ook leverbaar in een M10 uitvoering.

Wij hebben hard kunststof stelvoeten met M8 schroefdraad, om bijvoorbeeld buiten te gebruiken. Zoek je naar M8 stelvoeten met een beschermend glijvlak, kijk dan eens naar onze kantelbare stelvoeten M8 met vilt, teflon of Scratch no More® glijvlak.

Stelvoeten met M10 schroefdraad

Net als de stelvoeten met M8 schroefdraad, worden M10 stelvoeten veelvuldig gebruikt om hoogteverschil en ongelijke ondergronden op te vangen. Onze M10 stelvoeten zijn er met zes verschillende glijvlakken zodat je altijd een juiste bescherming aan de ondergrond kan geven.

Stelvoeten voor buiten

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Ben je op zoek naar stelvoeten? Dan vind je vast de goede doppen in ons assortiment. Wij hebben een ruim assortiment aan stelvoeten in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Als je twijfelt of je de juiste keuze maakt of vragen hebt over een van onze producten, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Naast stelvoeten, verkopen we onder andere ook doppen voor rechte ronde poten, meubelwielen en buisframe sledes. Kijk eens rond op onze website en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.