Harde bureaustoelwielen

(6)

Ben jij continu heen en weer aan het schuiven met je bureaustoel? Op en neer van je bureau naar de prullenbak, naar het koffiezetapparaat of naar dat ene kastje met belangrijke papieren bij de muur? Dan ben je wellicht toe aan een wieltje onder je stoelen.

Gekozen filters
Gesorteerd op

Prijs
0
10

Wat is een bureaustoelwiel met hard loopvlak?

Een bureaustoelwiel met hard loopvlak is een wieltje dat je onder de poten van je bureaustoel bevestigt. Met een wieltje onder je bureaustoel kun je je gemakkelijk al rollend van de ene naar de andere plek verplaatsen. Maar hoe doe je dit zonder beschadigingen op je vloer achter te laten? Dit is onder meer afhankelijk van het soort oppervlak waar je je bureaustoel overheen rolt. Het type vloer bepaalt of je een bureaustoelwiel met hard loopvlak of een bureaustoelwiel met zacht loopvlak nodig hebt? Een bureaustoelwiel met hard loopvlak is geschikt voor zachtere vloeren. 

Wat is het verschil tussen bureaustoelwielen hard loopvlak en zacht loopvlak?

Het verschil tussen een bureaustoelwiel met hard loopvlak en eentje met een zacht loopvlak zit hem in het materiaal. Een bureaustoel hard loopvlak is meestal gemaakt van een hard kunststof. Een zacht loopvlak bestaat vaak juist weer uit een zacht rubber. Eigenlijk is het juiste bureaustoelwieltje het tegenovergestelde van je vloer: bij een hard oppervlak (denk marmoleum, laminaat, linoleum, tegel, parket en meer) heb je een bureaustoel met zacht loopvlak nodig, en bij een zacht oppervlak (denk aan tapijt en vloerbedekking) heb je bureaustoelwiel met hard loopvlak nodig. Kortom: wil jij lekker heen en weer kunnen rollen op je tapijt of vloerbedekking, dan zit je met een bureaustoelwiel hard loopvlak goed.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Bureaustoelwiel hard loopvlak van Vloerglijders.nl

Een bureaustoelwiel hard loopvlak bestel je veilig en eenvoudig online op Vloerglijders.nl. Bestel je je bureaustoelwiel hard loopvlak vandaag, dan ligt hij morgen of overmorgen al op je deurmat.

Onder ieder bureaustoelwieltje geven wij een uitgebreide uitleg over het soort wieltje, het materiaal, het draagvermogen, de maatvoering, montage, het geschikte meubel om het wiel onder te plaatsen, de vloer waar het wiel geschikt voor is, en meer. Zo ben je er zeker van dat je het juiste meubelwiel kiest. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van ons stappenplan om de juiste vloerglijder te kiezen. Kom je er toch niet helemaal uit, dan kun je ook contact met ons opnemen via de telefoon of mail. Onze vloerglijder-specialisten helpen je graag verder in je keuze!