Meubelglijders

(38)

Ben je op zoek naar goede meubelglijders voor jouw stoelen & fauteuils? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hoogwaardige meubelglijders met vilt, teflon, nylon of polymeer glijvlak. Je kunt ze bevestigen met schroef, spijker, pin of zelfklevende laag. Zo is er altijd een glijder geschikt voor jouw specifieke situatie. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag kiezen!

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10

Welke soorten meubelglijders zijn er?

We hebben meubelglijders voor buisframes, houten poten, ronde poten en meubelglijders voor designstoelen zoals Vitra DSR-stoelen en de Zuiver Nikki. Al onze meubelglijders bieden langdurige bescherming voor jouw vloer. Zo voorkom je schade aan de vloer, zorg je voor een rustige leefomgeving én voorkom je slijtage van je stoelpoten. 

Meubelglijders van Vloerglijders.nl

Als je op zoek bent naar een echt goede meubelglijder, ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. De meubelglijders in ons assortiment zijn gesorteerd op kwaliteit en functie en gaan bij goed gebruik jaren mee. Om krassen en vervelende geluidsoverlast voor lange tijd te voorkomen, zijn onze meubelglijders gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zodat deze lang meegaan.

Uiteindelijk is ieder glijvlak aan slijtage onderhevig, het is daarom enorm handig dat het glijvlak bij een groot aantal meubelglijders eenvoudig te vervangen is. Tevens is dit een duurzaam alternatief voor traditionele meubelglijders.

Voor welke vloeren zijn meubelglijders geschikt?

Onze meubelglijders zijn geschikt voor verschillende ondergronden (harde houten vloeren, laminaat, vinyl, PVC, gevlinderd beton en keramische vloeren). Afhankelijk van de ondergrond kies je een meubelglijder met vilt, teflon of nylon glijvlak. Je kunt onze keuzehulp volgen om altijd de juiste keuze te maken. Op iedere productpagina wordt duidelijk aangegeven voor welke ondergrond de meubelglijder geschikt is.

Service van Vloerglijders.nl

Ben jij op zoek naar meubelglijders voor ronde poten, houten poten, vierkante poten, buisframes, of meubelglijders voor een hele andere toepassing; bij ons vind je de meubelglijders die je op zoekt. De gemiddelde levertijd van onze bestellingen is 1 tot 2 werkdagen. Heb je nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en zoeken samen naar een oplossing.