Insteekdoppen rond

(30)

Ronde insteekdoppen zijn ideaal om buizen, poten en andere ronde voorwerpen af te werken en te zorgen voor bescherming van de ondergrond. Of het nu gaat om meubelpoten, tafelonderstellen, stoelbuizen of andere ronde buizen, ronde insteek doppen zijn veelzijdig inzetbaar.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
5
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Geen idee welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp en kom er in een paar stappen achter!

Beschermen van vloer & meubels

Een van de belangrijkste functies van insteekdoppen is het beschermen van de vloer tegen krassen en slijtage door meubels. Door insteekdoppen in het uiteinde van buizen of poten te plaatsen, voorkom je krassen, slijtage en beschadiging van de vloer. Je wilt je houten, tegel- of laminaatvloeren natuurlijk goed beschermen. We hebben ronde insteekdoppen met vilt, teflon, kunststof of Scratch no More glijvlak.

Verschillende toepassingen

Ronde insteekdoppen kunnen ook worden gebruikt voor andere toepassingen. Ze zijn geschikt voor gebruik in huis, op kantoor, in magazijnen en op vele andere locaties. Hier zijn enkele toepassingen:

  • Meubels: Je kunt ronde insteekdoppen plaatsen in de poten van stoelen, tafels, kasten en ander meubilair om zowel de meubels als de vloer te beschermen. Kies hier liefst wel voor ronde insteekdoppen met het juiste glijvlak, volg daarvoor onze keuzehulp.

  • Afwerking: onze ronde insteekdoppen kunnen ook worden gebruikt als einddop van een koker, als afwerking van de scherpe randen van stellages of rekken in een magazijn.

  • Fitnessapparaten: Ronde insteekdoppen kunnen ook worden gebruikt op fitnessapparatuur en andere sportmaterialen om schade aan de vloer te voorkomen of gevaarlijke, scherpe randen af te werken.

Eenvoudige montage

Het plaatsen van ronde insteekdoppen is niet moeilijk, het demonteren van de oude doppen is vaak moeilijker dan het plaatsen van nieuwe. De ronde insteekdoppen kun je er vaak met een paar ferme tikken met een montagehamer intikken. Er zijn geen ingewikkelde gereedschappen of bevestigingsmiddelen nodig. Fijn, dat betekent namelijk dat iedereen ze kan monteren zelfs als je geen ervaring hebt met doe-het-zelven.

Hoe meet je insteekdoppen voor stoelen op?

Het kiezen van de juiste afmeting insteekdop kan soms moeilijk zijn. Voor alle producten die ín de buis gaan, gaan wij uit van de inwendige diameter van de buis. Heb je moeite met meten? Je kunt ook onze handige meethulp gebruiken. Kom je er nog niet uit? Stuur ons een foto van je meting zodat we mee kunnen kijken welke afmeting voor jou geschikt is.

Welke insteekdoppen heb ik nodig?

Onze ronde insteekdoppen zijn er in verschillende materialen. We hebben o.a. ronde insteekdoppen van kunststof en nylon met glijvlak van (vervangbaar) vilt, teflon, nylon, polymeer etc. De keuze is reuze, je vind zo altijd een dop die aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren zal voldoen. Onze insteekdoppen zijn beschikbaar in diverse afwerkingen en kleuren, waardoor je ze kunt afstemmen op de stijl van jouw interieur. We hebben een handige keuzehulp ontwikkeld om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken.