Insteekdoppen rechthoekig

(4)

Rechthoekige insteekdoppen zijn ideaal om buizen, poten en andere rechthoekige voorwerpen af te werken en te zorgen voor bescherming van de ondergrond. Of het nu gaat om rechthoekige meubelpoten, tafelonderstellen, stoelbuizen of andere hoekige buizen, onze rechthoekige insteek doppen zijn veelzijdig inzetbaar.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
5
Geen idee welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp en kom er in een paar stappen achter!

Beschermen van vloer & meubels

Een van de belangrijkste functies van onze insteekdoppen is het beschermen van de vloer tegen krassen en slijtage door meubels. Door onze insteekdopjes in het uiteinde van buizen of poten te plaatsen, voorkom je krassen, slijtage en beschadiging van de vloer. Je wilt je houten, tegel- of laminaatvloeren natuurlijk goed beschermen. We hebben rechthoekige insteekdoppen met vilt of kunststof glijvlak.

Verschillende toepassingen

Rechthoekige inzetdoppen kunnen ook worden gebruikt voor andere toepassingen. Ze zijn geschikt voor gebruik in huis, op kantoor, in magazijnen en op vele andere locaties. Hier zijn enkele toepassingen:

  • Meubels: Je kunt rechthoekige doppen plaatsen in de poten van stoelen, tafels, kasten en ander meubilair om zowel de meubels als de vloer te beschermen. Kies hier liefst wel voor rechthoekige insteekdoppen met het juiste glijvlak, volg daarvoor onze keuzehulp.

  • Afwerking: onze rechthoekige insteekdoppen kunnen ook worden gebruikt als einddop van een koker, als afwerking van de scherpe randen van stellages of rekken in een magazijn.

  • Fitnessapparaten: rechthoekige insteekdoppen kunnen ook worden gebruikt op fitnessapparatuur en andere sportmaterialen om schade aan de vloer te voorkomen of gevaarlijke, scherpe randen af te werken.

Eenvoudige montage

Het plaatsen van insteekdoppen is niet moeilijk, het demonteren van de oude doppen is vaak moeilijker dan het plaatsen van nieuwe. De nieuwe insteekdoppen kun je er vaak met een paar ferme tikken met een montagehamer intikken. Er zijn geen ingewikkelde gereedschappen of bevestigingsmiddelen nodig. Fijn, dat betekent namelijk dat iedereen ze kan monteren zelfs als je geen ervaring hebt met doe-het-zelven.

Hoe meet je insteekdoppen voor stoelen op?

Het kiezen van de juiste afmeting insteekdop kan soms moeilijk zijn. Voor alle rechthoekige producten die ín de buis gaan, gaan wij uit van de inwendige lengte x breedte van de buis. Heb je moeite met meten? Je kunt ook onze handige meethulp gebruiken. Kom je er nog niet uit? Stuur ons een foto van je meting zodat we mee kunnen kijken welke afmeting voor jou geschikt is.

Welke insteekdoppen heb ik nodig?

Onze rechthoekige insteekdoppen zijn er in verschillende materialen. We hebben insteekdoppen van kunststof en nylon met glijvlak van vilt of kunststof. Onze insteekdoppen zijn beschikbaar in veel verschillende afwerkingen. We hebben een handige keuzehulp ontwikkeld om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken.