Glijders voor ovale stalen poten

(10)

Je komt het niet vaak tegen, een stalen stoelpoot met een ovaal uiteinde. Daarom is het ook moeilijk om passende glijders voor ovale stalen poten te vinden. Vloerglijders.nl helpt je graag uit de brand. Kies voor glijders voor ovale stalen poten! Wij hebben ook glijders voor ovale stalen poten in ons assortiment. Zo kunnen wij je in alle gevallen helpen jouw vloer te beschermen tegen krassen, strepen en andere vervelende beschadigingen.

Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5

Waarom glijders voor ovale stalen poten?

Ieder meubel kan je vloer beschadigen. Dit gebeurt meestal bij het verschuiven van meubelen. Maar je kunt nu eenmaal niet voorkomen dat sommige meubelen verschuiven, zeker niet als het gaat om stoelen. Denk alleen al aan het plaatsnemen aan of van tafel gaan bij het eten. Dit gebeurt al snel een keer of drie op een dag. Wil jij je vloer beschermen tegen krassen? Kies dan voor een glijder van Vloerglijders.nl. Onze glijders helpen je strepen en meer te voorkomen. En onthoudt: voorkomen is beter dan genezen.

Kijk naar het type vloer

Voordat je een glijder voor ovale stalen poten bestelt, is het belangrijk om te kijken naar het type vloer dat bij je in huis ligt. Vlakke vloeren, denk aan hout, parket, vinyl, rubber en meer, hebben meestal baat bij een glijder met vilt. Voor zachte vloeren, denk aan vloerbedekking en tapijt, raden wij glijders met teflon of staal aan. Ruwe vloeren (beton, klinkers, natuursteen en meer) daarentegen, hebben meer baat bij een glijder met nylon of rubber. De stoelpootdoppen ombuis ovaal van PE materiaal bijvoorbeeld, zijn uitermate geschikt voor onder de stalen poten van tuinstoelen..

Kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen, bekijk ons stappenplan voor meer informatie of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij glijders voor ovale stalen poten kopen? Dan zit je bij Vloerglijders.nl goed! Ook als het gaat om een moeilijk model stoelpoot, helpen wij met een passende glijder. Bestel makkelijk en snel je glijders voor ovale stalen poten online en profiteer van een hoop voordelen. Zo reken je bij ons op een snelle service; binnen 1-2 dagen ligt je pakketje op de deurmat. Heb je niet de juiste glijders voor ovale stalen poten besteld? Dan kun je die natuurlijk retourneren binnen 14 dagen.

Heb je vragen over een van onze producten? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0228 222 132. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]. Onze specialisten staan voor je paraat.