Gietvloer stoelpootdoppen

(22)

Wil jij je gietvloer beschermen tegen krassen, strepen en andere beschadigingen van je stoelen? Dan helpt Vloerglijders.nl je hier graag bij. Wij hebben een ruim assortiment stoelpootdoppen die speciaal geschikt zijn voor een gietvloer. Onze gietvloer stoelpootdoppen gaan in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Uiteraard profiteer je bij alle stoelpootdoppen van een hoge kwaliteit. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel eenvoudig en snel de juiste stoelpootdoppen.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Waarom gietvloer stoeldoppen?

De gietvloer in je woonkamer, eetruimte, keuken of andere ruimte in je woning wil je uiteraard zo lang mogelijk mooi houden. Stoelen, en in het bijzonder stoelpoten, zijn echter flinke boosdoeners. Je schuift ze gemakkelijk een paar keer per dag heen en weer, bijvoorbeeld bij het dineren. Daarom is het belangrijk om stoelpootdoppen onder je stoelpoten te plaatsen. Stoelpootdoppen beschermen je vloer én je stoelpoten tegen krassen, strepen en andere lelijke beschadigingen. Zo houd je je vloer langer mooi. En onthoudt: voorkomen is beter dan genezen.

Soorten gietvloer stoeldoppen

Een gietvloer valt onder een vlakke vloer. Voor vlakke vloeren raden wij meestal gietvloer stoeldoppen van vilt aan. Maar er zijn meer mogelijkheden, afhankelijk van het type stoelpoot dat je hebt. Kijk daarom eerst naar het type stoelpoot, voordat je de keuze maakt voor een gietvloer stoeldop. Wij helpen je hierbij!

Stalen poten rond

Zijn jouw stoelpoten van staal en hebben zij een rond design? Kijk dan bij onze stalen poten rond voor een geschikte stoelpootdop. Bij ronde stalen poten, kun je onder meer kiezen uit een ECO-click stoelpootdop met vervangbaar vilt (een trillingsdemper is optioneel). De ECO-click stoelpootdoppen zijn als ombuis, inbuis en inbuis kantelbaar beschikbaar. Een andere optie is de Silent Sock. Deze stijlvolle akoestische stoelpoot is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat dacht je van de Silent Sock Original rood?

Stalen poten vierkant

Zijn jouw stoelpoten van staal en hebben zij een vierkant design? Kijk dan bij onze stalen poten vierkant voor een geschikte stoelpootdop. Onze vierkante stoelpootdoppen zijn verkrijgbaar in de materialen PE (polyethyleen) en vilt.

Houten poten

Ook voor houten poten hebben wij stoeldoppen beschikbaar. Of het nu om vierkante, ronde, rechthoekige of ovale stoelpoten gaat. Bevestig de stoelpootdop met een schroef of plak ze bij plakvilt er eenvoudig op.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij gietvloer stoeldoppen kopen? Dan zit je bij Vloerglijders.nl goed! Bestel vandaag nog je gietvloer stoeldoppen en profiteer van een groot aantal voordelen. Zo reken je op een snelle service; binnen 1-2 dagen liggen de gietvloer stoeldoppen op je deurmat. Heb je niet de juiste gietvloer stoeldoppen besteld? Dan kun je ze uiteraard binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Neem bij vragen gerust contact met ons op.