Poten met schroefdraad

(22)

Hier vind je stelvoeten en doppen met schroefdraad om te monteren in je stoelpoten. We hebben doppen met m6, m8 of m10 schroefdraad en voor iedere vloer een geschikt glijvlak. Zo hebben we ee viltdop met m6 schroefdraad maar ook stelpootjes met m8 of m10 schroefdraad met hard kunststof of teflon glijvlak, alles is mogelijk!

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
5
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Waarom doppen met schroefdraad kopen?

Stoelpootdoppen met schroefdraad, ook wel stelvoeten of schroefdoppen zijn ideaal wanneer je een stoel/tafel of bank hebt met onderin schroefdraad. Deze stelpootjes zijn er in verstelbare en vaste versie. De verstelbare/kantelbare versie is goed te gebruiken in schuinstaande poten zodat het glijvlak altijd recht op de grond staat.

De doppen zijn leverbaar met m6, m8 of m10 schroefdraad. Qua glijvlak kan gekozen worden voor schroefdoppen met vilt of kunststof schijf, ook kan gekozen worden voor een Scratch no More® glijvlak. Zo is er voor iedere vloer een duurzame oplossing!

De schroefdoppen met vilt zijn leverbaar in vaste versie, voor een rechstaande poot, maar ook in een kantelbare versie voor stoelen met schuine poten.

Service van Vloerglijders

Wil je stoelpootdoppen met schroefdraad kopen? Dan zit je goed bij Vloerglijders.nl. Wij hebben een ruim assortiment stelvoeten en je kunt bij ons veilig online bestellen. De levertijd is gemiddeld 1 tot 2 werkdagen.

Heb je vragen over een van onze producten of de service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Bij Vloerglijders.nl verkopen we niet alleen stoeldoppen met schroefdraad. We hebben nog vele andere soorten doppen & vloerglijders in ons assortiment. Zo kun je ook bij ons terecht voor meubelpootjes, stoeldoppen voor tuinstoelen en voor glijders voor houten poten.