Stoelpootbeschermers

(18)

Stoelpootbeschermers zijn er in allerlei verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn te gebruiken om je stoelpoten en vloer te beschermen tegen krassen. Door stoelpootbeschermers te plaatsen onder je stoelen zullen deze eenvoudig glijden, minder geluid maken en je vloer krasvrij blijven. Ben je op zoek naar andere vloerbescherming? Bekijk dan onze collectie glijders voor houten poten, doppen voor stalen poten of meubelwielen.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
10
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Waarom stoelpootbeschermers?

Je kunt stoelpootbeschermers onder je stoelen plaatsen om krassen op de vloer te voorkomen. Nog een reden om stoelpootbeschermers aan te schaffen is voor geluidsreductie. Een goed glijdend product zorgt voor een stille en fijne woon-werk omgeving. Door stoelpootbeschermers te gebruiken is dit probleem in een handomdraai opgelost.

Wil je de stoelen wat makkelijker laten manoeuvreren? Dan kun je er ook voor kiezen om meubelwielen onder je stoelen te plaatsen. Zo hoef je niet gelijk een nieuwe set eetkamerstoelen te kopen. Je kunt onze stoelpootbeschermers ook gebruiken om meer grip op de ondergrond te krijgen, kijk dan naar de rubberen doppen.

Stoelpootbeschermers voor verschillende soorten poten

Wanneer je niet de juiste keuze maakt, kun je alsnog last krijgen van krassen. Bij Vloerglijders.nl hebben wij daarom alleen maar stoelpootdoppen van de hoogste kwaliteit. Je kunt onze keuzehulp gebruiken om bij de meest geschikte oplossing voor jouw vloer te komen. Heb je houten stoelpoten? Daarvoor hebben we ook verschillende soorten stoelpootbescherming in ons assortiment!

Ons assortiment stoelpootbeschermers

Ons assortiment is uitgebreid, zodat je altijd de juiste beschermer vindt voor jouw stoelen. We hebben stoelpootbeschermers met glijvlak van rubber, pvc, nylon, teflon, vilt en tegenwoordig leveren wij ook het gehele assortiment van Scratch no More®.

Stoelpootbeschermers zijn er voor allerlei ondergronden. Laminaat, vinyl, plavuizen, siergrind, tapijt etc. Naast doppen met een vast glijvlak, hebben we ook doppen met vervangbaar glijvlak; ideaal wanneer deze vervangen moeten worden.

Meer lezen over het op de juiste manier beschermen van je vloer? Lees dan onze blog-artikelen:

Service van Vloerglijders.nl

Wil je stoelpootbeschermers kopen? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt onze stoelpootbeschermers eenvoudig online bestellen. De levertijd van onze producten is 1 tot 2 werkdagen. Toch niet wat je ervan verwacht? Dan kun je je bestelling tot 100 dagen na ontvangst retourneren.

Heb je vragen over onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mailtje naar [email protected], bel ons via 0228 222 132 of stuur ons een WhatsApp bericht. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en hulp bij de juiste keuze.