Wolvilt

(9)

Het laminaat of parket in de woonkamer, eetruimte, keuken of een andere ruimte in je woning wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Bescherm jouw vloer met wolvilt! Bekijk ons ruime aanbod en laat je inspireren.

Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
30

Wat is zelfklevend wolvilt?

Zelfklevend wolvilt is een viltsoort dat je gemakkelijk onder de stoelpoot of poot van andere meubels plakt. Met het zelfklevend wolvilt bescherm je de vloer. Het laminaat of parket in de woonkamer, eetruimte, keuken of een andere ruimte in je woning wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Meubelen, en in het bijzonder het verschuiven hiervan, kunnen echter flink wat krassen op je vloer achterlaten. Zonde! Vooral eetkamerstoelen zijn vaak de boosdoener. Toch moet je zonder zorgen je stoel naar achteren kunnen plaatsen. Ook als je regelmatig de meubels moet verschuiven om er goed te kunnen schoonmaken, weet je dat een kras met een meubelpoot zo gemaakt is. Ben jij op zoek naar een manier om je gladde of vlakke vloeren te beschermen tegen strepen, krassen of andere beschadigingen van meubelen? Dan heeft Vloerglijders.nl voor jou de perfecte oplossing, namelijk: wolvilt! 

Wolvilt: veelzijdig inzetbaar

Om jouw vloer optimaal te beschermen tegen beschadigingen van meubelen, hebben wij onder meer wolvilt. Wolvilt is van zeer hoogwaardige kwaliteit en veelzijdig inzetbaar. Je kunt wolvilt gebruiken als onderzetter van lichtere meubels zoals krukjes en eetkamerstoelen. Maar je kunt wolvilt ook gebruiken voor het zwaardere geschut, denk hierbij aan tafels, kasten, banken en bedden. Wolvilt is ook geschikt voor keukenapparatuur of decoratieve objectieven (denk aan een zware vaas). Ons wolvilt is wat dikker van materiaal en hierdoor ook meer geluiddempend. Dit is wel zo fijn in huizen die wat gehorig zijn. 

Voor welke vloer is wolvilt geschikt?

Wij raden het gebruik van wolvilt aan bij gladde ondergronden, denk aan laminaat en parket, en vlakke stenen vloeren, denk aan marmer en plavuizen. Ook op meer veerkrachtige ondergronden, zoals vinyl en PVC, kun je wolvilt als onderzetter van meubelen gebruiken. Wolvilt is van een hoogwaardige kwaliteit. Je kunt het zodoende voor lichte en zwaardere meubelen in je woning gebruiken. 

Waarom wolvilt van Vloerglijders.nl?

Als je op zoek bent naar wolvilt, dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. De wolvilten in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. En dat is niet onbelangrijk. Een versleten vilt kan namelijk grote gevolgen hebben voor je vloer. Met een versleten vilt ben je uiteindelijk nog verder van huis. 

Een voorbeeld van hoogwaardig wolvilt is het zelfklevend wolvilt uit ons assortiment. Wij hebben Vierkant zelfklevend wolvilt en rond zelfklevend wolvilt. Dit wolvilt is extra dik, namelijk 5 mm, en kan gebruikt worden op vele manieren. Dit wolvilt heeft een zelfklevende rug en is hierdoor makkelijk te bevestigen op je meubelen. Wel raden we je aan om de ondergrond goed op te schuren, hierdoor blijft het zelfklevend wolvilt extra goed zitten. Daarnaast is het belangrijk om de ondergrond te ontdoen van eventueel stof of vet. Je kunt het wolvilt bestellen in verschillende afmetingen, namelijk 20 mm, 25 mm en 28 mm.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij wolvilt kopen? Dan zit je bij Vloerglijders.nl goed! Wij helpen je jouw woning te beschermen tegen krassen, strepen en andere ongewenste beschadigingen. Wij hebben een ruime keuze in meubelbeschermers voor allerlei ondergronden en je kunt het stuk voor stuk eenvoudig en veilig online bestellen. Bestel vandaag nog je wolvilten en geniet van een groot aantal voordelen. Zo kun je rekenen op een snelle service; jouw wolvilten liggen binnen 1-2 dagen in de brievenbus. Heb je niet de juiste wolvilten besteld, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. 

Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0228 222 132. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]. Wij staan voor je klaar!