Teflon

(4)

Als je op zoek bent naar vloerglijders die je meubels soepel laten glijden op tapijt en plavuizen, dan is de zelfklevende teflon wellicht iets voor jou! Bij Vloerglijders.nl vind je een ruim assortiment zelfklevend teflon. Bij ons vind je zelfklevend teflon voor onder iedere soort meubel. Het zelfklevend teflon is gemakkelijk te monteren met een stevige plaklaag.

Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
40

Wat is Teflon?

Teflon is een hard glad materiaal wat goed glijdt over zachte oppervlakte. Ben je op zoek naar teflon? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Wij verkopen teflon van hoogwaardige kwaliteit. Het teflon heeft een rubberen demper, zodat geluid wordt gereduceerd. Een deel van de vloerglijders van teflon zijn voorzien van een stevige plaklaag, zodat het gemakkelijk aan de onderkant van je meubels kan worden gemonteerd en daar blijft zitten. Maar bij ons vind je ook vloerglijders van teflon die je gemakkelijk aan een stoelpoot klikt, er omheen schuift of vast schroeft.

Teflon kan gebruikt worden bij meubels die staan op zachte ondergronden, zoals vloerkleden of tapijt. Daarnaast is het ook goed om te gebruiken op gladde, harde ondergronden, zoals marmer of plavuizen.

Waarom zelfklevend teflon onder meubels?

Het zelfklevende teflon rond is speciaal ontwikkeld als glijder voor verschillende soorten meubels. Het zelfklevende teflon zorgt ervoor dat je meubels makkelijker te verplaatsen zijn en geen schade aanbrengen aan de omgeving. Het teflon bestaat uit een rubberen ondergrond met zelfklevende plaklaag en een teflon (PTFE) glijvlak. Het rubber zorgt voor tril- en geluiddemping. Omdat het glijvlak is voorzien van teflon, heeft de glijder een zeer lage wrijvingscoëfficiënt. Hierdoor kun je de meubels makkelijk verschuiven.

We raden je aan om dit soort teflon goed te bevestigen met de plaklaag en deze glijder daarnaast te bevestigen met een speciale dop, schroef of spijker. In principe is de lijm sterk genoeg om de teflon aan je meubels te bevestigen, maar een extra optie zorgt ervoor dat de teflon extra goed blijft zitten.

Naast het ronde zelfklevende teflon vind je bij Vloerglijders.nl ook vierkant en rechthoekig zelfklevend teflon. Het zelfklevend teflon glijder vierkant & rechthoekig is geschikt voor vierkante buisframes en andere vierkante stoelpoten.

Zelfklevend teflon van Vloerglijders.nl

Ben je op zoek naar zelfklevend teflon? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Het zelfklevend teflon dat wij verkopen is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een rubberen demper voor geluidsreductie. Daarnaast is zelfklevend teflon voorzien van een stevige plaklaag zodat het gemakkelijk aan de onderkant van je meubels kan worden gemonteerd en daar blijft zitten.

Wat zijn stoelpootdoppen met teflon?

Bij Vloerglijders.nl vind je ook stoelpootdoppen die voorzien zijn van teflon. Deze stoelpootdoppen zijn perfect als je je vloerkleed of tapijt wilt beschermen tegen de poten van je eetkamerstoelen. De stoelpootdoppen met teflon, zijn doppen die je gemakkelijk om de onderkant van je stoelpoot schuift. Hierdoor blijft de stoelpootdop goed zitten. De teflon inbuis stoelpoot doppen zijn verkrijgbaar voor stoelen met rechte poten, maar bij ons vind je ook stoelpootdoppen met teflon voor schuine stoelpoten en een stoel met een buisframe.

Waarom teflon met schroefbevestiging gebruiken?

Een teflon vloerglijder met schoefbevestiging blijft nog beter zitten onder de poten van je stoelen of andere meubels. Heb jij houten eetkamerstoelen en ben je op zoek naar een goede vloerglijder die jouw zachte vloer, van bijvoorbeeld tapijt, beschermt? Ga dan voor de teflon met schroefbevestiging. Deze teflon vloerglijders bevestig je gemakkelijk met een schroef in de onderkant van de houten stoelpoot. Hierdoor zal hij niet loslaten en bescherm je te allen tijde je mooie vloer.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil jij zelfklevend teflon kopen? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Bij ons koop je zelfklevend teflon van de beste kwaliteit! Bestel vandaag nog makkelijk, snel en veilig online via Vloerglijders.nl. Ontvang het zelfklevende teflon binnen 1-2 dagen in huis! Heb jij tijdens het kopen van zelfklevend teflon vragen gekregen over onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag.

Naast zelfklevend teflon, kun je bij ons terecht voor veel andere soorten vloerglijders. Bekijk bijvoorbeeld onze meubelwielen en buisframe glijders!