Wrap-Around®

(8)

Wrap-Around® is een flexibele vloerbeschermer gemaakt uit robuuste materialen en bestemd voor harde ondergronden. De vloerbeschermer heeft een groot glijvlak van synthetisch vilt. Hierdoor is er minder druk (kg/mm²) op het oppervlak dan bij een kleiner glijvlak en neemt het gebruiksgemak van de stoel toe. De stoel schuift makkelijk over de vloer en maakt ook daardoor minder geluid.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
10

Eenvoudige montage

Wrap-Around® is eenvoudig en zonder gereedschap te bevestigen en gaat lang mee. Je kunt ze gebruiken voor slede- of buisframe stoelen met een buisdiameter van 10 – 25 mm. Dat is handig, want moderne meubels worden uitgevoerd met steeds smallere buizen. Reguliere producten zijn hieronder niet (duurzaam) op te bevestigen. Daar zit de toegevoegde waarde van Wrap-Around®: past altijd, makkelijk te plakken én blijft langdurig op zijn plek!

Waarom Wrap-Around®?

Moderne buisframe stoelen worden uitgevoerd met steeds dunnere buizen. Het is daarom steeds moeilijker een goed glijvlak te bevestigen. Vaak zijn er geen gaten aanwezig onder het frame en door de dunne maat van de (massieve) buis is het ook niet mogelijk gaten te boren.

En… waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Kies voor plakken. Het leven is al ingewikkeld genoeg!

Wrap-Around® heeft diverse goede eigenschappen, die hem onderscheiden van de rest. Best knap voor zo’n klein ding!

  • Een aansprekend en afwijkend design - Hedendaagse glijvlakken zijn vrijwel altijd gemaakt van harde kunststof. De Wrap-Around® heeft stoffen vleugels, springt er daarom uit en doet vriendelijk aan.
  • Makkelijk en snel aan te brengen - Dankzij de zeflklevende vleugels is aanbrengen een fluitje van een cent, geen boormachine en schroeven nodig.
  • Goede vloerbeschermer die langer meegaat - Dankzij de kwalitatief hoogstaande viltlaag kun je een lange tijd toe met de Wrap-Around® vloerbeschermers. Het glijvlak heeft standaard een groot oppervlak.
  • Stil in gebruik - Dankzij het speciale vilt en de rubberen buffer tussen frame en vilt zijn de Wrap-Around® glijders bijzonder stil in gebruik.
  • Sluit perfect aan bij de huidige designtrends - De kleuren van Wrap-Around® zijn bewust rustig en neutraal gehouden. Ze passen goed bij de huidige interieur-trends met gekleurde buisframes, robuuste materialen en natuurlijke kleuren.

Service van Vloerglijders

Wil jij glijders voor buisframe stoelen kopen? Dan ben je bij Vloerglijders aan het juiste adres. Buisframe glijders zorgen ervoor dat je meubels en woonomgeving minder snel beschadigen. In ons assortiment vind je een ruim assortiment buisframe glijders voor ieder soort meubel en vloer. Bestel jouw glijders voor buisframe stoelen vandaag nog online en profiteer van vele voordelen. Bij Vloerglijders kun je veilig betalen en bestellen en profiteer je van snelle levering; je bestelling wordt al binnen 1 tot 2 dagen bij je thuisbezorgd.

Meer weten? Lees dan onze blogs:

Heb je vragen over onze buisframe glijders of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren en helpen je graag bij het kiezen van de juiste buisframe glijders of andere vloerbeschermers. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons via 0228 222 132.