Houten poten

(43)

Zoek je vloerglijders voor houten poten? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres! Op deze pagina vind je allerlei stoelpootdoppen voor houten stoelpoten. Zo hebben we glijders met schroef voor houten poot, zelfklevende glijders houten poten en viltglijders voor houten poten. Maar ook voor nylon, teflon en metalen glijders voor houten poten kun je bij ons terecht.

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd op
Prijs
0
5
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Vloerglijders voor houten poten

Ben je op zoek naar glijders voor houten poten? Wij hebben diverse glijders voor houten poten in ons assortiment: viltglijders, glijders met teflon glijvlak, glijders met nylon glijvlak en metalen glijders voor houten poten. Deze vloerglijders zijn uitgevoerd met spijker, schroef of een zelfklevende laag. Het monteren van de vloerglijders is zo gebeurd.

Voordelen van glijders voor houten poten

Wanneer je geen goede stoeldoppen koopt voor houten poten, kan dit vervelende gevolgen hebben. Er kunnen krassen en putten ontstaan op de vloer en de stoelpoten slijten ook sneller. Bovendien kan het verplaatsen van de stoel voor een scherp geluid zorgen. Vloerglijders voor houten poten voorkomen deze problemen. En Vloerglijders.nl laat zien dat glijders voor houten poten helemaal niet duur hoeven te zijn!

Ons assortiment glijders voor houten poten

We hebben diverse vloerglijders voor houten poten in ons assortiment. Viltglijders worden het meest toegepast onder houten poten. Vilt beschermt vlakke oppervlakken zoals laminaat of parket, zeil, linoleum en plavuizen. De meest gekochte viltglijder is de viltglijder van zware kwaliteit. Door de dikke viltlaag heeft deze viltglijder een lange levensduur. En de vernikkelde kap geeft de glijder een luxe uitstraling. Deze vloerglijder voor houten poten heeft een schroefbevestiging.

Naast standaard glijders voor houten poten, hebben we ook glijders met vervangbaar glijvlak (ECO-click) in ons assortiment. Het voordeel van deze glijders is dat de houder blijft zitten en je na verloop van tijd alleen vervangbare viltschijfjes hoeft te kopen. Deze glijders zijn leverbaar als ECO-click glijder met schroef of als zelfklevende ECO-click glijder.

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Wil je glijders voor houten poten kopen? Dan doe je dat natuurlijk bij Vloerglijders.nl! Je kunt onze vloerglijders voor houten poten gemakkelijk en veilig online bestellen. De levertijd van onze producten is gemiddeld 1 tot 2 werkdagen. Zijn de glijders toch niet wat je ervan had verwacht? Dan kun je je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

Heb je vragen over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!