Silent Socks

(15)

Misschien heb jij ze al eens gezien, die stijlvolle balletjes van wolvilt onder stoelpoten. Dit zijn stoelpootsokken bekend onder de naam: Silent Socks! Silent Socks zien er niet alleen heel leuk uit, maar maken ook korte metten met krassen op jouw prachtige vloer. Klinkt dat goed? Scrol dan snel verder en bekijk al onze Silent Socks stoelpootsokken!

keuzehulp afbeelding
Gebruik onze keuzehulp!
Gekozen filters
Gesorteerd opPrijs
0
10
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Niet zeker welke vloerglijders je nodig hebt? Gebruik onze keuzehulp!
Voor 16:00 = vandaag verzonden
Voor 16:00 = vandaag verzonden

Wat zijn de voordelen van Silent Socks?

De stijlvolle stoelpootsokken van Silent Socks hebben meerdere voordelen. Ten eerste zijn de Silent Socks uitermate makkelijk te monteren. Silent Socks zijn immers flexibel, dus je kunt ze over verschillende vormen van stoelpoten monteren.

Ten tweede zijn dit ook akoestische sokken. De akoestische stoelpootsokken van Silent Socks zorgen ervoor dat het vervelende schrapende geluid van bijvoorbeeld metalen of houten poten op een betonnen vloer stopt. Een stoel met Silent Socks met bijvoorbeeld stalen buispoten, maakt ook geen geluid als deze stoelpoten tegen elkaar stoten. Handig, toch?

Silent Socks kopen bij Vloerglijders.nl

Bij Vloerglijders.nl koop je de Silent Socks Original in verschillende leuke kleuren, van de subtiele Silent Socks Original zwart of donkergrijs tot stoelpootsokken in de kleur blauw en rood, het is maar net wat het best in jouw interieur past.

Original stoelpootsokken van Silent Socks bestaan uit een buitensok van wolvilt en profiteren ook van inwendige ondersteuning, dit in de vorm van een rubberen bal. Deze rubberen bal zit stevig om de poot geklemd. Bij Vloerglijders.nl koop je de uitvoeringen Original en HD. De uitvoering Original bestaat uit wolvilt, de HD uitvoering uit een synthetisch materiaal met wol.

Silent Socks Original of toch Silent Socks HD?

Ben je op zoek naar handige akoestische stoelpootsokken? Dan zijn de Silent Socks van Vloerglijders.nl wat voor jou. We verkopen twee modellen. De Silent Socks Original is geschikt voor gebruik op gladde vloeren, zoals glad gelakt parket, kunststof vloeren, linoleum en laminaat.

Verder verkopen we ook de Silent Socks HD, ook wel Silent Socks Heavy Duty genoemd. Deze Heavy Duty sokken zijn o.a. geschikt voor vloeren met opvallende naden, zoals klinker en stenen vloeren. Ook voor gestructureerde laminaatvloeren of ouder gelakt parket, raden wij Silent Socks HD Heavy Duty aan. De Silent Socks zijn niet geschikt voor geoliede vloeren.

Gemakkelijk Silent Socks monteren

Aangezien een Silent Sock bestaat uit een buitensok en een binnenkant in de vorm van een rubberen bal, heb je geen materiaal nodig om deze te monteren. Je schuift gemakkelijk de Silent Sock om de stoelpoot heen. Ook qua onderhoud heb je niet veel werk aan de Silent Socks. Met af en toe je Silent Socks te stofzuigen, kom je al een heel eind. Zijn de Silent Socks toch best vies geworden? Dan kunnen ze ook in de wasmachine, op een wolprogramma van 30-40 graden. Laat de Silent Socks dan nog enkele uren luchten. Dan zijn ze weer klaar om gemonteerd te worden.

Silent Socks en meer bij Vloerglijders

Bij Vloerglijders.nl hebben wij veel meer dan alleen Silent Socks in ons assortiment. Als je op zoek bent naar een andere manier van het beschermen van je vloer en stoelen kun je bij ons terecht voor meubelwielen, plakvilt en nog veel meer!

Meer weten over het beschermen van je vloer? Lees dan onze blogs:

Service van Vloerglijders.nl

Silent Socks kopen? Dat doe je bij Vloerglijders.nl! Bestel vandaag nog jouw Silent Socks HD of Original en ontvang deze binnen 1-2 dagen in huis. Heb je nog vragen over onze Silent Socks of over één van onze andere soorten vloerglijders? Neem dan contact met ons op, onze klantenservice staat graag voor je klaar.

Naast Silent Socks verkopen wij ook nog veel andere soorten vloerglijders, zoals vloerglijders voor houten poten en ronde stalen poten.