klantenservice België

  Vloerglijders.nl België

  Ben jij op zoek naar meubelglijders of stoelpootdoppen in België? Dan ben je bij Vloerglijders.nl aan het juiste adres. Bij ons bestel je makkelijk online je stoeldoppen en meubelglijders. Met deze meubelglijders en stoelpootdoppen bescherm jij je meubels en vloer tegen beschadiging.  

  Advies nodig? 

  Woon jij in België en heb jij advies nodig over een van onze meubelglijders of stoelpootdoppen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben jaren ervaring met het de glijders en doppen en weten dan ook precies welke producten het beste geschikt zijn voor jouw vloer en meubels. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte meubelglijders en stoelpootdoppen, ook in België. 

  Contact 

  Wil je contact met ons opnemen? Dan kun je ons altijd mailen via [email protected], zakelijke klanten kunnen dat doen naar: [email protected] We doen ons best om binnen 24 uur te reageren. We beantwoorden normaal gesproken binnen 24 uur. 

  Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bellen op +31 228-222132. Onze bestellingen worden iedere werkdag naar België verstuurd. 

  Verzenden & ontvangen

  Verzendingen naar België kosten altijd €6,95, hebben een tracking-code en er moet altijd een handtekening worden gezet voor ontvangst. Bestellingen van meubelglijders en stoeldoppen naar België worden deels door PostNL, deels door bezorgpartner B-post bezorgd. Bestellingen hebben een gemiddelde bezorgtijd van één dag. 

  Retour 

  Wil je jouw producten retour zenden? Dan zijn deze retourkosten voor jou als consument. Let er op dat deze in België hoger kunnen liggen. Daarom is het altijd goed om, bij twijfel, contact met ons op te nemen. Zo helpen wij jou graag bij het vinden van het juiste product. 

  Service Vloerglijders België

  Als jij onze stoelpootdoppen en meubelglijders vanuit België bestelt, profiteer je nog steeds van onze fijne voordelen. Zo profiteer je van een uitgebreid assortiment aan onder andere meubelglijders en stoeldoppen. Daarnaast betaal je op onze website veilig en profiteer je van snelle verzending. Zo heb jij jouw stoelpootdoppen en/of meubelglijders al binnen 1 à 2 werkdagen in huis.

   Klantenservice
   Stuur een mail